Els Reis d’Orient recorren els carrers de Reus i reparteixen regals

Ses Majestats els Reis d’Orient han arribat a Reus aquest dimecres 5 de gener per portar regals a totes les llars de la ciutat. A primera hora de la tarda han estat rebuts per l’alcalde Carles Pellicer, i pel regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, al Parc de Sant Jordi.

Posteriorment han visitat els infants ingressats a l’Hospital de Sant Joan i a les 18:30 h han iniciat la Cavalcada pels carrers del centre de la ciutat, un recorregut que ha vist lluir les diferents carrosses i l’estel, que ha obert la comitiva, a més de torxats, patges, baiards, músics i les bigues romanes, entre altres.

La Cavalcada ha culminat a l’Ajuntament amb la recepció per part de l’alcalde i el consistori, que han lliurat als Reis d’Orient les claus de la ciutat. Atesa la situació de pandèmia, els Reis d’Orient i tots els seus acompanyants, així com el públic que els ha volgut saludar, han anat amb mascareta.

Cavalcada i recorregut

A partir de les 18:30 h l’estel ha guiat la cavalcada des del carrer Ample i ha seguit el recorregut següent:

Carrer Ample, avinguda Prat de la Riba, avinguda president Companys, carrer de Sant Joan, el tomb de ravals, carrer de Salvador Espriu, carrer de l’Amargura i en arribar a la plaça del Pintor Fortuny, només els Reis damunt les bigues romanes i el seu seguici ha baixat pel carrer de Llovera fins a la plaça del Mercadal.

Un cop a l’Ajuntament, han sortit al balcó per saludar als nens i nenes de la ciutat i agafar forces per a la llarga nit que els espera.