El Teatre Fortuny retorna els diners de les localitats dels espectacles suspesos o ajornats

El Consorci del Teatre Fortuny ha reobert aquest dilluns la gestió administrativa i ha reprès els horaris d’oficina i de taquilla. Des del Teatre Fortuny s’informa que a partir d’avui dilluns, dia 15 de juny, es procedirà a la devolució de l’import de les localitats corresponents a la programació del 2n trimestre de 2020 que arran de la crisi sanitària generada per la COVID19 s’han hagut d’ajornar o anul·lar.

Atès que, un cop el Teatre Fortuny reobri les portes al públic, els aforaments s’hauran de readaptar a les recomanacions sanitàries, el Consorci ha decidit retornar ara ja els imports que corresponen a la compra de les entrades per als espectacles suspesos.

D’aquesta manera, totes les persones que hagin adquirit les localitats directament a la taquilla del teatre han d’anar-hi personalment amb les entrades dels espectacles i se’ls retornaran el diners. L’horari de taquilla és de dilluns a divendres d’11:00 h a 13:00 h i de 18:00 h a 20:00 h.

D’altra banda, si les localitats les van comprar mitjançant la web del teatre, l’empresa de tiqueting – 4tickets- retornarà els imports directament a la targeta de crèdit que es va utilitzar en el moment de fer l’adquisició de les entrades.

Per a més informació o per a qualsevol aclariment, el Consorci del Teatre Fortuny posa a disposició dels usuaris dos números de telèfon. Són el 977010657 (administració) i el 977010659 (taquilla).