El Teatre Bartrina inicia la programació d’Hivern 2021 amb La Gata Borda

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Teatre Bartrina de Reus inicia aquest pròxim cap de setmana la programació prevista per a la nova temporada amb l’espectacle “Molt soroll per res” de la companyia La Gata Borda. Se’n faran dues representacions: el dissabte dia 23 de gener, a les 20:00 h, i el diumenge dia 24 de gener, a les 18:00 h.

“Molt soroll per res” podria ser la nova sèrie de Netflix, d’HBO o de qualsevol altra plataforma. Els protagonistes juguen tota la funció a un estira i arronsa que sembla l’origen de les comèdies televisives actuals. Parla d’amor, de gelosia, de venjança, de desamor… emocions vigents i a vegades tractades, malauradament, igual que si fos un text contemporani.

El Teatre Bartrina compleix amb totes les recomanacions sanitàries per evitar el contagi de la COVID19 i per preservar la seguretat i la salut de les persones, tant del públic com del personal tècnic i els artistes.

Amb aquest espectacle, que havia estat suspès la passada temporada a causa de la pandèmia, s’inicia la nova temporada de programació al Teatre Bartrina, pensada per a un públic divers; una programació atractiva i variada que aposta pel talent local i que busca atraure franges d’edat poc avesades a anar al teatre.

La temporada presenta 21 propostes, amb 26 representacions: 9 obres de teatre, 4 produccions pròpies, 4 concerts, 2 produccions locals, 1 espectacle familiar i i muntatge per a tots els públics i de producció pròpia a través de la xarxa Tranversal de la qual el Teatre Bartrina forma part.