El Teatre Bartrina de Reus comença la programació de la Tardor d’enguany

El tret d'inici de les representacions i espectacles serà a partir d'aquest dimecres 4 d'octubre amb l'espectacle "No m'oblideu mai"

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

“No m’oblideu mai”, serà el primer espectacle que durà  a terme l’inici de la temporada de Tardor al Teatre Bartrina amb la mà d’Elies Barberà, Llàtzer Garcia i Marta Montiel a partir de testimonis reals. Les entrades són gratuïtes, tot i que cal reservar localitat, i s’ha organitzat amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC). La representació començarà a les 19:30, amb dramatúrgia i direcció de Llàtzer Garcia, i hi haurà un fòrum post funció a càrrec de la comissió de cultura del Col·legi de Psicologia. El repartiment anirà a càrrec d’Elies Barberà i de Marta Montiel, amb la col·laboració d’Edu Vásquez.

Sinopsi

El suïcidi ha estat, al llarg de la història, una mort rebutjada i estigmatitzada. La paraula suïcidi continua sent un tabú en la nostra societat. I encara més quan es parla de suïcidi en joves i menors, malgrat que, a Espanya, el suïcidi és la primera causa de mort entre el jovent, superant els accidents de trànsit.

No m’oblideu mai és una recerca que dona veu a les persones que coneixen de prop un tema tabú, a través del teatre Verbatimque es basa en les paraules de testimonis reals. Aquesta recerca i l’espectacle resultant volen mirar, escoltar i, potser, entendre aquests joves. Què impulsa una persona que té tota la vida al davant a matar-se?

Inici de temporada

Aquesta arrencada de temporada al Teatre Bartrina continua aquesta mateixa setmana amb el VIII Festival Psicurt, el Festival de curtmetratges sobre salut mental de Tarragona i Reus, que s’inaugura oficialment aquest dijous dia 5 d’octubre, a. les 18:00 h, al Bartrina. Tota la programació i informació sobre el Piscurt i la seva programació es pot consultar a la web del festival www.copc.cat/psicurt.

La resta de programació de la temporada de tardor es pot consultar a la web del Teatre Bartrina, des d’on es poden adquirir també totes les localitats.