El comerç reusenc es bolca amb les botigues al carrer

La 41a edició de les ‘Botigues al carrer – Rematem les rebaixes’ es celebrarà del 2 al 5 de març. La Unió de Botiguers de Reus convida a la ciutadania a acudir a la darrera crida de rebaixes.

Una temporada més, el comerç reusenc traurà les botigues al carrer com acció  final de la temporada de rebaixes. Degut a la situació viscuda en els darrers  mesos, el comerç de diferents sectors compta amb força estoc de productes i  aplicarà importants descomptes durant les botigues al carrer per tal de poder  treballar en el canvi de temporada.  

Degut a les restriccions marcades per la Generalitat pel que fa a l’obertura  comercial, aquesta edició de les botigues al carrer tindrà lloc entre dimarts 2 i  divendres 5 de març en l’horari comercial habitual. Amb una durada de quatre  dies es busca també donar la possibilitat d’esponjar l’afluència de públic i evitar  aglomeracions. Les botigues al carrer se celebraran seguint totes les  indicacions de les autoritats sanitàries i extremant les mesures de seguretat per  tothom. En aquest sentit, la Unió de Botiguers de Reus insisteix en l’esforç que  està fent el comerç de proximitat des del primer dia per oferir una experiència  de compra totalment segura a cada establiment.  

Després de setmanes molt complicades amb el tancament del comerç  considerat no essencial durant els caps de setmana i restriccions de mobilitat,  els comerciants esperen que la celebració de les botigues al carrer els permeti  tancar de la temporada d’hivern i de descomptes amb bons resultats. La Unió  de Botiguers de Reus convida a la ciutadania a acudir a la darrera crida de  rebaixes per gaudir de les ofertes dels diferents sectors comercials. 

La UBR de tots els comerços de la ciutat 

La Unió de Botiguers de Reus és una associació que vetlla per la defensa,  promoció i representació dels establiments de tota la ciutat de Reus. Des del  1975 treballa per consolidar el present i futur del comerç reusenc, feina que en  moments com els actuals es fa més necessària que mai, per protegir i  reivindicar el comerç local i de proximitat.