El Club Gaudí Golf de Reus recull 1.875€ per al Banc dels Aliments

El xec és resultat de la recaptació obtinguda en el primer campionat que es va organitzar pels nous propietaris del fins ara Club de Golf Aigüesverds

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Dimecres passat, el Club Gaudí Golf de Reus va visitar el Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona amb la finalitat d’entregar un xec de 1.875€, com a resultat de la recaptació obtinguda en el primer campionat que es va organitzar pels nous propietaris del fins ara Club de Golf Aigüesverds.

El president del Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona, Eusebio Alonso, en representació del Patronat de la Fundació, va expressar “el seu agraïment a aquesta generositat, més quan es tracta d’un club que està en reconstrucció, i al tractar-se d’un event on hi van participar un gran nombre de persones”. Alonso va manifestar que es tracta “d’un exemple que hem de seguir tots a favor de les persones més necessitades de la societat, a les que ajuda el Banc”.

El president va explicar que “la crisis de la Covid 19 ens afecta, no només per la seua implicació sanitària sinó també per la part social i econòmica: està generant conseqüències imprevisibles a tot el món”. “Entenem que no és un problema a solucionar per la classe política, és un deure de tots els homes i dones aportar el nostre gra de sorra per ajudar els altres”, va afegir Alonso, que es preguntava “com és possible que en el segle XXI hi hagi milers de persones que no tinguin aliments diaris per a sustentar-se, en una societat que abans de la Covid-19 havia conegut els seus millors moments?”.

“El Banc dels Aliments apel·lem a la solidaritat humana, com ha existit sempre”, va exposar el president, que va acabar agraint de nou la solidaritat del Gaudí Golf Reus: “moltes gràcies al Club, i a tots els que es sumen als projectes en benefici del Banc dels Aliments”.