Detenen tres persones que acabaven de robar en un pis de Reus

En l’escorcoll se’ls va localitzar joies i diners provinents del pis d’on havien robat

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat de Delinqüència Urbana de la comissaria de Salou-Vilaseca van detenir ahir al migdia dos homes i una dona, d’entre 18 i  22 anys, de nacionalitat croata i sense domicili conegut, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili.

Els fets es van produir vora les 12.00 hores quan agents de paisà van observar com tres persones, que sortien d’un cotxe que acabava d’estacionar al carrer Enric Caruso de la Pineda, mostraven una actitud vigilant.

Aquest fet va cridar-los l’atenció i, a més, també va estranyar-los que els dos homes caminessin junts mentre que la dona la deixaven enrere fent-li un gest per tal que es separés d’ells.

Davant d’això, els agents van seguir-los discretament però els detinguts van detectar la presència policial i van començar a córrer.

Acte seguit, van interceptar -los i van identificar-los sense que aquests poguessin donar-los un argument creïble del motiu pel qual es trobaven a la Pineda.

En l’escorcoll policial als tres individus i al vehicle van localitzar rellotges d’alta gamma, joies, moneda estrangera i nacional, gran quantitat d’eines utilitzades habitualment per cometre il·lícits penals, una llibreta d’estalvis, una guardiola i un rebut de zona blava de Reus d’un carrer molt proper al domicili de la víctima.

Paral·lelament, els agents van demanar a la Sala Regional de Comandament que contactés amb la titular de la llibreta d’estalvis que va resultar que havia trucat feia una estona al 112 manifestant que havia patit un robatori al seu pis de Reus..

Així mateix, la víctima, que es trobava amb agents d’investigació de la comissaria de Reus, va reconèixer mitjançant fotografies tant les joies intervingudes als arrestats com la llibreta d’estalvis.

Amb tots els indicis incriminatoris, els Mossos d’ Esquadra van detenir les tres persones a la Pineda per un robatori amb força a domicili a Reus.

Els detinguts passaran en les properes hores a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.