Denuncien mala praxi amb un malalt de covid a l’Hospital de Reus

Li van donar l'alta i li van dir que agafés el transport públic per tornar a casa

Una usuària de l’Hospital Sant Joan de Reus ha denunciat la mala praxi d’alguna part dels sanitaris del centre hospitalari amb el seu marit malalt de covid-19. Segons ha explicat aquesta senyora al diari La Ciutat, l’home va ser ingressat aquest divendres a l’hospital reusenc amb un quadre de febre molt alta que tenia des de feia diversos dies i trucant prèviament al 061.

Una ambulància va recollir a les sis de matí l’home, que anava vestit amb pijama, per portar-lo a l’hospital. Un cop realitzat el tractament li van donar l’alta i, en compte de tornar-lo a portar al seu domicili amb l’ambulància, li van dir que agafés un taxi o anés en autobús.

Davant aquesta situació, l’home va trucar la seva dona, que també és positiva en covid-19, perquè l’anés a buscar. “Estava al carrer amb pijama i sense proporcionar-li cap transport sanitari”, relata la seva dona, que va parlar amb secretaria i li van preguntar que feia allà si havia donat positiu. “El mateix en pregunto quan el protocol estableix clarament confinament”, confessa.

Després de parlar amb el doctor, aquest li va dir que després de deu dies ja es podria moure. “Els hi recordo que el pacient segueix presentant simptomatologia i la malaltia no ha remès”, afirma la dona, qui demana que es revisi adequadament el tracte rebut, ja que considera “intolerant el desconeixement per alguns sanitaris de l’accés al transport sanitari”.