Concert de cloenda d’un dels tallers dels Bucs d’Assaig de Reus

S’han creat tres grups diferents que han estat preparant i assajant 4 cançons clàssiques del rock

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Aquest mes de març, el Casal de Joves la Palma ha programat una nova activitat amb el nom de Taller de Rock. Aquesta activitat cridava a tot de joves que tinguessin un coneixement bàsic d’algun dels instruments clàssics del rock: bateria, instruments de vent, guitarra i baix, teclats o bé la veu.

Des del primer dia, s’han creat tres grups diferents que han estat preparant i assajant 4 cançons clàssiques del rock. Les sessions de treball es reparteixen en una part conjunta en funció de l’instrument que toquen i després una part de treball en grup per poder assajar els temes escollits.

Finalment aquesta feina veurà la llum aquest pròxim dissabte dia 2 d’abril, a la Plaça Farinera, a partir de les 18:00 h en un concert en el qual es tocaran clàssics d’aquest gènere.

Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania, ha explicat que “l’objectiu del taller no és tant que els i les joves aprenguin a tocar un instrument, per això s’anima a fer formacions a les diferents escoles de música de la ciutat, sinó a aprendre a tocar en grup i a promocionar la creació de bandes musicals entre joves i també fomentar la visibilització del seu talent entre tota la població”.

Bucs d’assaig de Reus

Aquest taller ha estat una manera de donar a conèixer els bucs d’assaig entre joves que toquen algun instrument de forma amateur però que no estan en cap grup o banda musical i que tenen ganes d’experimentar i tocar amb d’altres.

Cal recordar que el Casal de Joves la Palma disposa de Bucs d’assaig en un espai especialitzat en l’àmbit musical que compta amb una sèrie de serveis que volen contribuir al desenvolupament de les inquietuds musicals dels joves. Els bucs d’assaig ofereixen un ampli ventall d’eines de suport, recursos i assessorament per la creació i dinamització musical.

Els serveis que s’hi poden trobar són:

Dos bucs d’assaig totalment insonoritzats destinats al lloguer per hores.
Servei d’enregistrament. Estudi d’enregistrament per poder enregistrar maquetes i petits projectes musicals.
Servei d’assessorament. Servei gratuït on podràs demanar tot tipus d’informació assessorament musical: iniciació en el món de la música, difusió i promoció, actuacions en directe, etc.

Tarifes Bucs

1 hora 10€
10 hores 80€
Estudi enregistrament 25€/h
Descompte Targeta Jove (-30%)
En el cas de grups musicals, per tal d’obtenir descomptes amb la «Targeta jove» caldrà que el 50% del grup la tingui.

Horari d’atenció al públic:

De dilluns a divendres de 19:00 a 21:00 h
Telèfon 977 010 268
bucscjreus@gmail.com