fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

Canvis en la programació dels Teatres Bartrina i Fortuny

Avatar photo

La pròrroga de 10 dies de les mesures per frenar el risc de contagi de la pandèmia de la COVID19 decretada pel Govern de la Generalitat de Catalunya ha obligat a les direccions dels teatres Bartrina i Fortuny de Reus a fer canvis en la programació prevista per a aquest període.

D’aquesta manera, pel que fa al Teatre Bartrina les modificacions són les següents:

– L’espectacle previst per a aquest dissabte dia 14 de novembre i titulat “Un dia qualsevol”, d’Oriol Tarrason, es trasllada al dia 13 de desembre, a les 18:00h. Compta amb la interpretació d’Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer i Quimet Pla i està adaptada per a persones amb discapacitat sensorial. Un cop finalitzada l’obra es farà la sessió de Teatre Fòrum, tal com s’hauria fet aquest dissabte.

– Pel que fa a l’actuació de Ferran Palau, que s’emmarca en el cicle de concerts Accents 2020, i que es va ajornar sense haver pogut anunciar una nova data, es farà el dia 26 de novembre, a les 20:00 h.

Des del Consorci del Teatre Bartrina s’informa a totes les persones que ja havien adquirit entrades per a aquests espectacles que serveixen per a la nova data i que si en algun cas a les persones no els és possible assistir el nou dia reprogramat es poden posar en contacte amb el teatre.

Canvis al Teatre Fortuny
En el cas del Teatre Fortuny els canvis afecten als següents espectacles:

– Pepa Plana, amb “Veus que no veus”. Aquest espectacle s’ha cancel·lat, amb la qual cosa, pel que fa a les entrades comprades per internet, els imports de les localitats es retornaran automàticament a la mateixa targeta utilitzada per la compra, i pel que fa a les que s’han comprat a taquilla, cal dirigir-se a la taquilla del teatre (de dilluns a divendres, d1’11:00 a 13:00 h i de 18:00 h a 20:00 h) amb les entrades i se’ls podrà fer la devolució de l’import en efectiu.

– L’opera “La flauta màgica”, de Mozart, anunciada pel dia 17 de novembre, s’ha reprogramat per al dimarts 22 de desembre, a les 19:30 h.

– El concert del popular grup Els Amics de les Arts, anunciat pel dia 20 de novembre, s’ha ajornat fins al dia 3 de desembre, a les 20:00 h.

– I finalment, la representació inclosa al cicle Grans Mestres del muntatge “Rebentem Europa”, previst per al dia 23 de novembre, s’ha reprogramat per al dilluns 7 de desembre, a les 20:30 h.

El Consorci de Teatre Fortuny informa que les localitats dels espectacles reprogramats serveixen per a la nova data.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Trapero torna a ser el cap dels Mossos d’Esquadra

Notícia següent

Presó provisional sense fiança per a l’home que va estrangular la dona en un pis de Lloret de Mar

Notícies relacionades