ATENCIÓ: Detingut a l’aeroport de Reus un perillós delinqüent

El fugitiu era buscat per les autoritats per nombrosos robatoris amb violència en habitatges

La Policia Nacional ha detingut en l’aeroport de Reus (Tarragona) a un ciutadà polonès sobre el qual pesaven tres ordres europees de cerca de detenció per a la seva extradició, en estar reclamat al seu país per nombrosos robatoris amb violència i per delictes de lesions.

Segons informa aquest dijous la Policia Nacional, el fugitiu s’ocultava en l’Estat espanyol sota una identitat falsa, i la seva detenció es va produir a la fi del mes d’agost després de mesos de recerca.

Aquest perillós delinqüent, imputat per nombrosos robatoris amb violència i intimidació a casa habitada, delictes de lesions i robatoris violents en vehicles, actuava amb extrema violència.

Després d’una llarga recerca, la Policia Nacional va tenir coneixement que el fugitiu podria acompanyar a una dona en la sortida del seu vol en l’aeroport de Reus.

Per això i davant la possibilitat que fos armat, es va establir un ampli dispositiu policial, que va finalitzar amb la detenció d’aquest delinqüent, el qual portava documentació falsa a nom d’una altra persona de la seva mateixa nacionalitat.

Després de la seva detenció, l’home està a l’espera de ser conduït a l’Audiència Nacional per al seu ulterior trasllat a Polònia.

En l’operatiu han participat coordinadament membres de la Comissaria Provincial de Tarragona adscrits al Grup de Recerca contra el Crim Organitzat, en col·laboració amb el Grup especialitzat de Fugitius de la Comissaria General de Policia Judicial de la Policia Nacional.