Aleix Torné, Mònica Bellido i Jaume Piñol s’incorporen a la llista de Junts per Reus

Ocuparan els llocs 8, 9 i 10 de la candidatura de Junts per Reus que lidera Teresa Pallarès

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Teresa Pallarès continua presentant noms de la llista de ciutat que encapçala com alcaldable de Junts per Reus. Aquest dijous ha donat a conèixer les persones que ocuparan els llocs 8, 9 i 10 de la candidatura.

El número 8 és per a Aleix Torné Piñol, nascut a Reus el 1992. És graduat en Dret, amb postgrau en Informació i Assessorament Financer. Es dedica professionalment a la banca, en el sector de negocis i empreses. Maratonià en el temps lliure és un gran amant dels esports. Emprenedor i amb vocació de servei públic. 

Mònica Bellido serà la número 9. Educadora infantil, formada en autisme, coordinadora del casal adaptat per a infants i joves amb TEA i altres trastorns del neurodesenvolupament, i impulsora de l’Associació Supera’t que dona suport a les persones amb condició autista. Forma part de nombroses entitats reusenques com la Reial Congregació de la Puríssima Sang, el CN Reus Ploms, el Reus Deportiu, la Colla Gegantera o el Bou de Reus, entre d’altres.

Jaume Piñol de la Mata ocuparà el número 10 de la llista. Nascut a Reus el 1993 és tècnic superior en prevenció de riscos professionals i té estudis en gestió comercial i màrqueting. Actualment, és supervisor de seguretat laboral en una empresa multinacional. Exerceix també com a professor de l’escola de seguretat “Fire&Safety”. Des de ben jove ha estat implicat en el teixit associatiu, cultural i veïnal de la ciutat d’on ha format part de diferents entitats com: Llop’s Teatre, el Patronat Foc Nou, o la Societat de Sant Vicenç de Paül de Reus, entre d’altres. Actualment, és secretari de la Confraria de Sant Pere Apòstol i de l’Associació de Veïns el Carrilet. És soci del Círcol, l’Associació de Concerts de Reus, del Grup d’Aficionats als Vehicles d’Epoca (GAVE) i cap de la Colla Gegantera i Grallers del Carrilet.