Reus Promoció organitza la 5a edició de la jornada “A Reus fem Comerç!”

L’Agència de Promoció de Ciutat de Reus organitza, amb el suport de les entitats comercials de la ciutat, el 30 de març a La Llotja la cinquena edició de la jornada “A Reus Fem Comerç” i adreçada als professionals dels sectors comerç, serveis i restauració.

Les darreres edicions celebrades els dies 21 de març, 5 de juliol i 18 d’octubre de 2018 i 28 de febrer de 2019 van tenir una mitjana d’assistència d’un centenar de persones i es van tractar els temes de present i futur del comerç com ara la fidelització dels clients, models de consum i el Top Visual, entre d’altres. Les sessions van ser moderades per professionals del sector en format ponència i posterior debat entre tots els assistents.

 

En aquesta edició es faran dues ponències a càrrec d’Oriol Cesena, director de la consultora Focalizza i expert en la promoció del comerç i les àrees urbanes. La primera ponència, “Espai urbà i comerç: reptes per a les ciutats de futur”  valorarà les principals polítiques per construir espais comercials urbans atractius: la col·laboració público privada, la gestió de l’espai urbà, la implementació de nous models de gestió professionalitzada, seran els elements clau per abordar com el sector comercial s’ha d’erigir en el sector econòmic més important d’una ciutat com Reus. Al final de la ponència es generarà un debat per tractar aquests temes amb exemples i participants de les Jornades.

La segona ponència “Comerç i tecnologia: reptes per a un sector més competitiu”, serà un espai de debat sobre com els principals aspectes perquè un negoci pugui millorar el seu atractiu.

 

L’objectiu d’aquesta jornada és conèixer i valorar les inquietuds del sector sobre aquestes temàtiques a la ciutat de Reus i en el context global.

L’acte començarà a les 13:00 h, a La Llotja de Reus amb un petit refrigeri i recepció dels assistents i finalitzarà a les 17:00 h aproximadament.

La inscripció és gratuïta i la data límit per a realitzar-la és el dia 28 de març al següent enllaç https://forms.gle/5VFtLvG75frZbjy47

MinervaPacheco

Missatges recents

Mor un barceloní de 56 anys quan feia escalada als Pirineus aragonesos

Un home de 56 anys veí de Barcelona ha mort aquest diumenge mentre feia escalada…

8 hores fa

Troben el cadàver d’un home surant al mar a prop del port

El cos sense vida d'un home ha estat trobat aquesta matinada de diumenge dins de…

8 hores fa

Mor la dona atropellada per un autobús a la Rambla de Barcelona

La dona que aquest diumenge al matí ha estat atropellada per un autobús de Transports…

9 hores fa

El Govern aprova un increment salarial de 440 euros per als metges forenses

El Govern ha acordat regular les retribucions de tots els cossos generals adscrits a l'Institut…

9 hores fa

Se suïcida a la presó la mare acusada de matar la seva filla de 6 anys

La dona acusada de matar a la seva filla de 6 anys a Gijón l'octubre…

9 hores fa

Blanes ha celebrat la Setmana de la Mobilitat Sostenible

Durant els darrers dies, Blanes ha viscut dues activitats organitzades per l’Ajuntament amb motiu de…

9 hores fa

Esta web utiliza cookies.