Reus participa al Mercat d’Escapades a Barcelona

Aquest cap de setmana del 27 al 29 de maig

Reus Promoció participa aquest cap de setmana del 27 al 29 de maig a la sisena edició del Mercat d’Escapades de Barcelona amb un estand propi ubicat a la zona d’Arts i Cultura.

Mitjançant el Mercat d’escapades, Reus Promoció oferta al comprador final les visites i activitats relacionades amb el patrimoni modernista de Reus, les activitats de la Ruta del Vermut, les experiències turístiques que ofereix la polsera “Visit Reus!” i el Reus orígen del geni Gaudí.

La ciutat de Reus aprofita aquest Mercat d’Escapades, una acció promocional organitzada per l’Agència Catalana de Turisme, per tal de donar a conèixer les propostes de cap setmana. En aquesta ocasió i per tal de fer més atractiva l’oferta de la nostra ciutat, s’ofereix un bo descompte als visitants que adquireixin la polsera «Visit Reus».

Un cop més, el Vermut de Reus tornarà a donar protagonisme a la nostra ciutat mitjançant els reconeguts i esperats tats dirigits a la zona de tallers.

Per a la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, «la presència promocional de Reus al Mercat d’Escapades és una acció molt interessant i que aporta una doble vessant ja que, tot i ser dirigit al públic final de proximitat, és visitat també per molts turistes internacionals que acudeixen a la ciutat de Barcelona atrets per les seves activitats culturals. Per tant, serveix per captar i fidelitzar ambdós tipus de visitants i alhora reforçar el posicionament de Reus donant a conèixer els nostres atractius turístics».

Les anomenades «Escapades» són l’excusa al públic de proximitat per gaudir del territori però també del temps de vacances per desconnectar es el que troben tots els visitants del mercat. A més, poden rebre informació de primera mà de propostes d’activitats a la costa, a la muntanya, culturals, etc.

Les propostes abasten des de la cuina típica i productes de la terra, tast de vins, degustacions ofertes per hotels gastronòmics i col·lectius de cuina, escapades enogastronòmiques, culturals, de natura o de turisme rural, tallers i molt més.