fbpx
Dilluns, 26 de febrer de 2024
És notícia

Reus lliura material informàtic a les associacions de veïns

Avatar photo

Hi participen 18 barris de la ciutat

La Regidoria de Relacions Cíviques va lliurar ahir, 22 de novembre a la tarda, una nova remesa de material informàtic del projecte “Jo + pel meu barri” cofinançat per Reale Foundation amb una aportació de 25.000 euros per aquest any 2022. Les associacions que han rebut material en aquesta ocasió han estat les que s’han incorporat al llarg de l’any 2022 al projecte.

Ahir al vespre es va fer l’entrega de dos ordinadors amb impressora i tauleta a les associacions de veïns el Santuari i Mas Magrané i de quatre tauletes a les associacions de veïns Reus Nord, Fortuny, Juroca i Gaudí que sumades a les associacions de veïns que ja es van adherir al projecte l’any 2021 fan un total de 18 barris participants. El projecte té els següents objectius:

  • Promoure el voluntariat social de les entitats veïnals
  • Promoure la cohesió social dins la nova era digital.
  • Promoure la formació digital entre les entitats en benefici dels veïns i veïnes d’un barri.
  • Contribuir a la millora de les capacitats digitals de les persones, en especial les més vulnerables,  complementant així de manera coordinada altres accions que es porten a terme des de l’Ajuntament com són els espais d’aprenentatge digital.
  • Potenciar els locals de les associacions de veïns com a espais de relació, servei i treball col·laboratiu en cadascun dels barris.
  • Potenciar la creació de serveis de les entitats veïnals al barri
  • Contribuir a  l’empoderament de les entitats
  • Fomentar les relacions veïnals

Més de 3.000 persones han pogut gaudir fins a la data d’aquest espai d’ajuda per a poder fer els seus tràmits en línia i qualsevol consulta del seu interès. El projecte ha evolucionat més enllà i és en molts barris on el suport també s’ha convertit en un impuls per poder organitzar sessions amb grups d’aprenentatge comú.

La regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles, ha incidit en la importància de la col·laboració público-privada amb projectes com aquests i ha reiterat el seu agraïment a Reale Foundation “per abanderar la responsabilitat social corporativa amb la seva implicació amb la societat civil tot contribuint a facilitar la vida quotidiana de la ciutadania”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Xavier Obradors rebrà el Premi Bages de Cultura 2022 a Manresa

Notícia següent

Tarragona treballa en un nou espai verd al Passeig de Sant Antoni

Notícies relacionades