Reus vol tornar a posar en marxa el sistema de bicicletes compartides

El termini de presentació d'ofertes acaba el 23 de setembre

El lot per a la compra de bicicletes que havia quedat desert s’ha tornat a publicar al perfil del contractant de Reus Mobilitat i Serveis aquest dimecres, 10 d’agost. Aquesta licitació és per a la compra de les primeres 250 bicicletes i de les peces de recanvi necessàries per posar en marxa el sistema de bicicleta pública compartida a la ciutat de Reus.

S’han introduït més modificacions tècniques al plec, amb alternatives a alguns dels components de la bicicleta per evitar els problemes de desabastiment global que hi ha en aquest sector. El termini de presentació d’ofertes acaba el 23 de setembre.

Dos lots adjudicats aquesta setmana

D’altra banda, aquesta mateixa setmana s’han adjudicat dos lots més del servei. El subministrament del sistema informàtic de gestió del servei, s’ha adjudicat a l’empresa Alestis Consulting SL per un import de 420.800 euros (sense IVA). Les obres d’adequació del taller de manteniment del sistema públic de bicicletes compartides, a l’empresa Fulgencio Villar SL per un import de 182.687,05 euros (sense IVA).

A la tardor es tornarà a publicar el lot de l’obra civil per a la instal·lació d’estacions i ancoratges amb una nova valoració de l’import. I el darrer lot, el de subministrament d’estacions i ancoratges per a bicicletes, es va adjudicar al mes de juliol a l’empresa Talleres Blamar SL per un import de 448.168 euros (sense IVA).

Aquest contracte està emmarcat dins del «Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia Financiado por la Unión Europea-NextGenerationEU».