Reus licita els contractes per als plans de manteniment de la via pública

Avatar photo

Es tracta dels contractes de diferents projectes de millora de voreres, de jocs infantils, de l'enllumenat públic o la jardineria, entre altres

L’Ajuntament de Reus ha publicat al perfil del contractat la licitació dels diferents contractes que permetran el desplegament dels plans de manteniment de la via pública.

 

Es tracta dels contractes per executar els projectes de millora de voreres, de jocs infantils, de l’enllumenat públic, de la jardineria i de les fonts ornamentals i de boca, que sumats als de millora de l’asfalt, ja adjudicat, suposen una inversió d’1,3 milions d’euros.

 

Les actuacions incloses en els contractes corresponen a les obres previstes per a les anualitats 2022 i 2023 del desplegament dels plans directors. L’execució dels projectes corresponents a les anualitats 2020 i 2021 han suposat una inversió d’1 milió d’euros, amb el que la suma de les quatre anualitats puja a 2,3 milions.

 

Les noves actuacions previstes de millora de l’asfalt es divideixen en dos lots:

 • Anualitat 2022. Els carrers inclosos són Av. Jocs Olímpics, carrer del Roser (entre Vilallonga i Muralla), carrer Benidorm (entre Miami i Peníscola), carrer de Castellvell (entre Passeig Mata i Tívoli). El pressupost de licitació del contracte és de 199.309,65 euros. (Ja executat).
 • Anualitat 2023. Els carrers inclosos són: Rotonda la Pastoreta, carrer de Misericòrdia (entre places Pastoreta i Hèrcules), carrer de Jaume I (entre plaça d’Hèrcules i Pere el Cerimoniós). El pressupost de licitació de 199.952,00 euros (Adjudicat i a punt d’iniciar l’execució).

Els nous contractes que han sortit a licitació són:

 • Millora de passos de vianants, accessibilitat i voreres: 398.995,92 euros:
  • Anualitat 2022: Pressupost de licitació de 199.686,98 euros. Actuacions en passos de vianants: Carrer de Ceferí Oliver amb Ventura Gassol, carrer de Josep Caixes, Carrer Antoni Rubió i Lluch amb Joaquim Bartrina d’Aixemús. Actuacions de millora d’accessibilitat: carrer Antoni Rubió i Víctor Català. Actuacions en renovació de voreres: carrer de Cels Gomis i Mestre, carrer Antoni Rubió i Lluch i carrer de la Mare de Déu del Pilar.
  • Anualitat 2023: Pressupost de licitació de 199.308,94 euros. Actuacions en passos de vianants: Av. de Falset (Alcolea del Pinar), Av. Pere el Cerimoniós, Carrer de Vilafortuny i Carrer de Bahia Blanca. Actuacions en millora d’accessibilitat: Carrer de Joan Oliver, Avinguda Onze de Setembre, Carrer d’Astorga, Carrer de Sant Pancraç i Carrer de l’Amargura. Actuacions de renovació de voreres: Carrer de Joan Bertran i Avinguda de Pere el Cerimoniós.

 

 • Millora de jocs i mobiliari urbà: 96.207,73 euros.
  • Anualitat 2022: Pressupost de licitació de 49.348,18 euros. Actuacions: Àrea de Jocs carrer Escultor Rocamora / Av. de President Macià, Àrea de Jocs del Santuari de Misericòrdia i Àrea de Jocs del Parc del Trenet.
  • Anualitat 2023: Pressupost de licitació de 46.859,55 euros. Actuacions: Àrea de Jocs del Carrer Frederica Montseny. Actuacions de pintat d’elements de mobiliari urbà: Av. Saragossa, Plaça de les Basses, Plaça del Teatre, Plaça del Mercadal, Plaça del Baluard, Raval del Pallol, carrer Galanes, carrer Monterols, carrer dels Antiquaris, Carrer de Guipúscoa, carrer de Catalunya i Avinguda de Salou.

 

 • Renovació i millora de l’enllumenat públic: 199.371,22 euros.
  • Anualitat 2022: Pressupost de licitació de 99.512,93 euros. Actuacions de substitució punts de llum per tecnologia LED: Carrer de Santa Teresa, Carrer Sant Elies, Carrer dels Recs, Carrer de la Lleona, Carrer de Boule. Actuacions de reforç de l’enllumenat: Carrer del Doctor Vila-seca.
  • Anualitat 2023: Pressupost de licitació de 99.858,29 euros. Actuacions de substitució de punts de llum per tecnologia LED i renovació de quadre: Camí de Valls, Carrer de Santa Eulàlia, Carrer Campomanes, Carrer de Sant Sebastià, Carrer de Sant Roc, Carrer de Miramar, Carrer de Sant Magí, Camí de Valls i Carrer Sant Llibori. Actuacions de substitució de punts de llum per tecnologia LED; Carrer de Sant Joan.

 

 • Millora de la jardineria: 199.683,81 euros
  • Anualitat 2022. Pressupost de licitació de 99.972,28 euros. Actuacions: Roserar Mas Iglesias (segona fase).
  • Anualitat 2023: Pressupost de licitació de 99.711,53 euros. Actuacions: Plaça de Juli Garola

 

 • Renovació i millora de fonts de boca i ornamentals: 47.516,35 euros.
  • Anualitat 2022. Pressupost de licitació de 47.310,12 euros. Actuacions en fonts de Boca; Font Mas Carandell (Aularis), Font Mas Carandell (Barracons), font de la Plaça de l’abat Oliva, Font Pare Manyanet – Sor Lluïsa Estivill. Actuacions en fonts Ornamentals: Sortidor del Parc del Trenet, Font Freda, Sortidor Passeig Mata.
  • Anualitat 2023. Pressupost de licitació de 47.516,35 euros. Actuacions en fonts de Boca: Font de la Plaça Llibertat, Font de la Plaça d’Europa, (nord), Font Plaça Europa (Sud), Font carrer Rubinat, Font de la Plaça de la Dansa, Font del Mas Vilanova i Font del Passeig Mata. Actuacions en sortidors Ornamentals: Sortidor de l’Avinguda Castellvell, Sortidor de l’avinguda Marià Fortuny.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Repsol col·labora en la restauració de l’església de Constantí

Notícia següent

Ballada solidària a Torredembarra en benefici de Sant Joan de Déu

Notícies relacionades