Signat el protocol de col·laboració per a la cessió de l’edifici del Centre Catòlic

L'acord per a la cessió de l'edifici, situat al carrer de la Presó, número 13 de Reus, s'ha signat per tal d'impulsar-ne la rehabilitació i posada al dia i perquè pugui complir la funció de dinamització cultural

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Alcalde de Reus, Carles Pellicer, i l’Arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, han signat aquest divendres a la tarda el protocol de col·laboració entre l’Ajuntament de Reus i l’Arquebisbat de Tarragona per a la cessió de l’edifici del Centre Catòlic. La signatura s’ha dut a terme en un acte públic al Centre Cultural el Castell i ha comptat amb l’assistència també de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; el prior de la Prioral de Sant Pere, Joan Antoni Cedó, i altres persones vinculades al projecte, a més d’altres representants del govern municipal i de l’Associació Bravium Artístic i Cultural.

L’acord per a la cessió de l’edifici, situat al carrer de la Presó, número 13 de Reus, s’ha signat per tal d’impulsar-ne la rehabilitació i posada al dia i perquè pugui complir la funció de dinamització cultural i foment de les arts escèniques en benefici de tota la ciutadania, amb perspectiva d’usos culturals, socials i cívics.

La signatura implica una fórmula jurídica acordada entre ambdues parts que suposarà un dret de superfície a l’Ajuntament de Reus amb una durada de 50 anys. El consistori es farà càrrec de les obres i farà ús de les instal·lacions, llevat d’uns espais a la segona planta que seran per a l’ús de l’Arquebisbat, per a oficines municipals de cultura i també es donarà cabuda a l’Associació Bravium Artístic i Cultural.