Dimarts, 23 de juliol de 2024
És notícia

Reus aprova la constitució de Funecamp, la funerària supramunicipal

Avatar photo
La nova societat prestarà serveis funeraris als municipis de Reus, Salou, Vila-seca i Constantí

L’Ajuntament de Reus ha aprovat inicialment en la sessió plenària d’avui, 21 de juny, la constitució de la societat mercantil pública de caràcter supramunicipal Funecamp Serveis Funeraris Municipals, SA que prestarà serveis funeraris als municipis de Reus, Salou, Vila-seca i Constantí, d’acord amb la memòria justificativa del projecte, aprovada prèviament pels plens municipals dels quatre municipis.

Els pròxims passos per a la posada en funcionament del servei seran l’aprovació definitiva de la societat amb vista a la tardor perquè el nou ens supramunicipal pugui iniciar la seva activitat als quatre municipis abans de finals d’any.

 

Servei públic funerari

La nova societat, FuneCamp, operarà en règim de concurrència amb els operadors privats i es regirà per principis de continuïtat amb l’activitat duta a terme tradicionalment per Serveis Funeraris Reus i Baix Camp.

La vocació de servei públic del servei vol garantir un tracte ètic, de qualitat i de preu accessible a l’hora de donar el darrer comiat als éssers estimats en una situació de dol de les famílies i que requereix la màxima sensibilitat.

Es tracta d’una iniciativa, per tant, que consolida un espai metropolità de cohesió i acció conjunta amb els municipis de l’entorn per tal de rendibilitzar els recursos públics i reforçar un servei de qualitat a la ciutadania.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 × 1 =

Notícia anterior

Torna l’Estiu Jove a Mollet

Notícia següent

Sabadell rep la Flama del Canigó tot just abans de la revetlla de Sant Joan

Notícies relacionades