El PSC presenta els eixos principals del seu programa per transformar Reus

Les persones, la sostenibilitat i la ciència i la innovació són els tres pilars en els quals es basa el projecte encapçalat per la candidata a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El PSC ha detallat aquest matí els tres eixos principals del seu programa per transformar Reus. Les persones, la sostenibilitat i la ciència i la innovació són els tres pilars en els quals es basa el projecte encapçalat per la candidata a l’alcaldia  de Reus, Sandra Guaita. Pel que fa al primer, Guaita ha remarcat que “volem una  administració molt més pròxima i oberta per a la ciutadania”, i ha afegit  que “també hem de parlar d‟una millora de serveis més enllà del  consistori per fer que Reus sigui una ciutat amable per a les persones”. El  segon eix és el de la sostenibilitat en el qual el PSC vol nodrir de zones verdes la  ciutat i més parcs “per afavorir que la ciutadania visqui millor, de manera  més saludable amb menys contaminació a l‟aire i amb corredors verds”, ha argumentat Guaita. En el marc del tercer pilar, ciència i innovació, la candidata  a l’alcaldia de Reus ha recordat que vol fer de Reus una ‘Ciutat de la ciència i la  innovació’, proposta que ja va anunciar el passat 11 de gener en un acte amb la  ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant. En aquesta línia, la candidata  socialista ha destacat que “volem implicar els instituts de recerca i la  universitat per treballar conjuntament en la transformació de Reus en  aquest àmbit”

Pel que fa a l’elaboració i redacció del programa, Sandra Guaita ha assenyalat que  ja es troba redactat i que pròximament l’aniran desgranant anunciant diferents  propostes per transformar Reus. “Les propostes han sorgit de les diferents  campanyes d‟escolta que hem fet i continuem fent. Aquestes són „Tu fas  el canvi‟ que ens va servir per recollir més de 1.000 aportacions, els Porta  a Porta, els diferents vermuts i carpes que fem en cada barri i les 

assemblees que hem començat aquest mes de gener”, ha indicat Guaita, qui  ha afegit que “també hem incorporat propostes que ja hem presentat en  diferents plenaris i que no s‟han executat perquè fa molt temps que  estem involucrats en millorar Reus i fer avançar la ciutat com es mereix”.  Finalment, l’alcaldable del PSC per Reus ha informat que el coordinador de la  campanya és l’actual secretari d’organització del PSC a Reus i regidor del grup  municipal, Daniel Marcos.