La Policia Local de Cambrils inicia una nova activitat a les escoles sobre el medi ambient

Els agents escolars han realitzat les primeres sessions avui a l’escola Mas Clariana i pròximament l’oferiran a la resta d’escoles

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els agents escolars de Cambrils han iniciat una nova activitat formativa a les escoles sobre el civisme amb el medi ambient adreçada a l’alumnat de 3r de primària. Aquest taller s’emmarca dins del programa educatiu que ofereix la Policia Local a les escoles i instituts de Cambrils.  

 

Les primeres sessions s’han realitzat avui a l’Escola Mas Clariana i durant aquest segon trimestre es portaran a terme a tots els grups de 3r de les escoles de Cambrils. L’activitat pretén millorar el civisme conscienciant les noves generacions sobre el comportament que hem de tenir i com ens relacionem amb el medi ambient. 

 

Durant la sessió es fa un breu repàs de les normes relacionades amb el medi ambient i el perquè de la seva existència, i s’explica com ha de ser el nostre comportament amb els animals (domèstics, fauna protegida o animals marins), la gestió d’abocaments de residus (residus voluminosos i contenidors) i l’entorn més proper i les seves activitats (pesca, caça, comportament als parcs i jardins, i platges).