De pel·lícula: fuig de la policia durant tres quilòmetres a Cambrils

El conductor del vehicle, amb un ampli historial delictiu i conegut entre els cercles policials, circulava sense permís de conduir,

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Eren les 18.30 hores de la tarda d’aquest dimecres quan una dotació de la Policia Local de Cambrils, que es trobava fent ruta pel barri de La Llosa, va observar un turisme que conduïa de forma temerària. El conductor del vehicle, amb un ampli historial delictiu i conegut entre els cercles policials, circulava sense permís de conduir, motiu pel qual els agents van decidir interceptar-lo.

Lluny d’aturar-se, el conductor va fugir de la policia, iniciant una persecució que va durar des dels barris de Ponent, passant per trams de l’N-340 fins a arribar al barranc de L’Ardiaca, en el barri de La Dorada. En total, prop de 3 quilòmetres de persecució. En aquest últim punt, el conductor va abaixar-se del cotxe i va continuar a peu.

Moments després, el conductor -un veí de Mont-roig de 37 anys– va ser detingut per un delicte contra la seguretat viària. Finalment, va ser traslladat a comissaria, on avui passarà a disposició judicial.