Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Pallarès presenta una llista de ciutat amb “persones que es deixaran la pell per Reus”

Avatar photo

La llista la tanca l'actual alcalde de Reus, Carles Pellicer

L’alcaldable de Junts per Reus, Teresa Pallarès, ha presentat avui, en un acte a la plaça de la Llibertat, els integrants de la candidatura amb la qual concorrerà a les eleccions municipals del 28 de maig, formada per 27 candidats més 10 suplents. La tanca l’alcalde, Carles Pellicer, en el número 27, un lloc d’honor amb el qual explicita el seu compromís amb el projecte encapçalat per Pallarès i que dona continuïtat a la feina feta en els tres últims tres mandats.

Pallarès ha subratllat el lideratge de Pellicer durant aquests 12 anys i li ha agraït que hagi acceptat cloure la candidatura: «És un luxe assumir aquest relleu trobant una ciutat viva i forta. El projecte de Junts per Reus que encapçalo està pensat i dissenyat per recollir tota aquesta herència i, sobretot, per mirar cap endavant, per renovar i ampliar la confiança de la ciutadania».  

L’aspirant a l’alcaldia ha fet extensiu l’agraïment a tots els membres de la llista: «els nostres grans objectius són treballar, treballar i treballar per continuar fent de Reus la millor ciutat del món. Presento una llista de ciutat amb persones orgulloses de Reus, molt preparades, amb vocació de servei públic. Un equip que combina gent amb experiència i saba nova. Ens uneix l’amor, estima i orgull per la nostra ciutat. Som gent que ve a treballar per Reus. Amb tota la nostra energia, expertesa i coratge. Estic molt orgullosa d’aquesta llista de ciutat, amb persones de diferents barris, edats, experiència professional diversa, de molts sectors, i que hi és per desplegar i fer possible cadascuna de les propostes que tenim per a la ciutat. Des de l’urbanisme, els esports, l’economia, el comerç, l’Administració, gent jove, persones de l’associacionisme i de les entitats. Són persones que es deixaran la pell per Reus i aconseguiran grans coses per a la ciutat. Amb Junts per Reus tindrem el millor govern que pot tenir aquesta ciutat». 

L’acte ha comptat amb l’actuació musical de la violinista, Astrid Torrente, i ha aplegat un nombrós públic malgrat el vent. Un vent, típic del Camp de Tarragona, que Pallarès ha dit «que bufa a favor de Junts per Reus».

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

5 × 5 =

Notícia anterior

Barcelona impulsa la regulació de 31 nous dipòsits pluvials

Notícia següent

Un incendi declarat a la Franja ja crema al Segrià

Notícies relacionades