El PSC i Ara Reus anuncien un acord de govern i s’obren a ampliar-lo a altres partits

Guaita i Rubio s’emplacen a noves reunions per seguir definint el nou govern

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La candidata socialista a l’alcaldia per Reus, Sandra Guaita, i el portaveu d’Ara Reus han anunciat aquest vespre un acord de govern per a l’Ajuntament. “Ha estat molt fàcil arribar a un acord de govern basat en un model de promoció econòmica, polítiques de seguretat, polítiques de benestar i sostenibilitat”, ha anunciat Guaita, qui ha afegit que “tots dos tenim la voluntat de construir ciutat i ens hem emplaçat a diverses reunions fins que hem arribat a l’acord final amb un mateix objectiu pel futur de Reus”.

Per la seva banda, Rubio ha felicitat i agraït la confiança a la candidata socialista i ha detallat que “davant altres escenaris que s’obrien, que ens generaven força dubtes a nosaltres i a la ciutadania, hem hagut d’accelerar l’anunci de l’acord”, i ha afegit que “tenim un primer dibuix de cartipàs municipal prou avançat”.

Sandra Guaita, que va guanyar àmpliament les eleccions municipals amb 8 regidors i més de 3.000 vots de diferència amb la segona llista més votada, suma així un suport més per formar aquest “govern estable” i s’assegura 10 regidors aproximant-se als 14 que atorguen la majoria absoluta.

En aquesta línia, l’alcaldable socialista ha remarcat que “seguirem les negociacions amb la resta de partits, ara de la mà d’Ara Reus com a nou soci de govern, per buscar una majoria que ens permeti dotar d’estabilitat la ciutat”. El portaveu d’Ara Reus, Daniel Rubio, ha assenyalat que “la ciutadania va parlar i va deixar palès que hi havia una candidata que va guanyar àmpliament les eleccions i nosaltres som una formació que sempre prioritza la governabilitat”.