Oliver Klein es reuneix amb el subdelegat del govern de l’Estat, Santiago J. Castellà

Santiago J. Castellà s’ha desplaçat a Cambrils en el marc d’una visita institucional protocol·lària

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i el subdelegat del govern de l’Estat a Tarragona, Santiago J. Castellà, han mantingut una reunió a l’Ajuntament aquest matí en el marc d’una visita institucional protocol·lària.  

La visita ha començat amb la signatura del llibre d’honor i una breu trobada amb els i les portaveus dels grups municipals. Posteriorment, s’ha portat a terme la reunió de treball amb la participació dels regidors David Chatelain, Alfredo Clúa i Ingrid Duch. 

La trobada ha servit per abordar temes importants pel futur del municipi i que són competència de l’Estat. Entre altres qüestions d’actualitat, l’alcalde i el subdelegat han parlat de temes relacionats amb les infraestructures viàries, l’economia, la seguretat ciutadana, els fons europeus Next Generation, el desmantellament de les vies en desús que s’està portant a terme aquestes setmanes, i del projecte “Viu la Posidònia” que l’Ajuntament de Cambrils comparteix amb Dénia i Eivissa.  

Per acabar, l’alcalde i el subdelegat s’han emplaçat una nova reunió amb personal tècnic per concretar diversos projectes que actualment s’estan desenvolupant o que es desenvoluparan en els mesos vinents.