Cruels novetats en l’assassinat de l’àvia de Reus a mans de la seva cuidadora

El que no es coneix encara és el motiu que ha propiciat el crim

La dona detinguda, de 38 anys, per presumptament haver matat l’àvia que cuidava a un pis de Reus ha ingressat a presó per ordre del jutge. Va ser aquest passat divendres quan la dona va ser citada a judici i així es va determinar per un possible cas d’homicidi i, a més, un delicte continuat d’estafa.

Va ser dimecres passat quan el 112 va rebre un avís per part d’una dona que donava l’alarma perquè deia que una àvia de 85 anys havia caigut del llit i que havia mort. Dotacions del SEM i patrulles dels Mossos d’Esquadra van confirmar que l’àvia havia perdut la vida, però també van advertir que les ferides que mostrava la víctima no eren compatibles amb una caiguda del llit. 

Va ser el primer informe forense el que ho va descartar definitivament la versió de la cuidadora de 38 i amb origen a Paraguai. Finalment, aquest passat divendres, la detinguda com a principal sospitosa de l’assassinat de la dona de 85 anys va passar a disposició judicial i va ingressar a presó.

A més, la detinguda també es quedava diners de la víctima segons les investigacions realitzades per l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la província de Tarragona. La cuidadora duia a terme extractes de diners dels comptes de la víctima i per aquest motiu també se l’ha acusat d’un delicte d’estafa continuada.

El que no es coneix encara és el motiu que ha propiciat el crim. En aquest sentit, el jutge va ordenar el registre de la casa de la víctima, que és el lloc on també residia l’actual detinguda. Tampoc es descarta que la víctima hagués patit més agressions anteriorment i també s’investiga aquesta hipòtesi.