Dilluns, 16 de juny de 2025
És notícia

Arriba un nou restaurant que revolucionarà el centre de Reus

Avatar photo
Es tracta de la segona obertura al centre en pocs dies, reafirmant la posició de la ciutat com a referent gastronòmic de les comarques de Tarragona
La plaça del Mercadal de Reus

El centre de Reus està d’enhorabona aquests dies amb dues noves obertures que contraresten els tancaments que molts cops s’enduen part de l’essència dels nostres pobles i ciutats.

A l’obertura d’una nova gelateria artesanal, la gelateria Luciano Mancuso, se suma també l’obertura d’un nou restaurant i que precisament estarà a la mateixa zona del Pallol.

 

O’stras Seafood Bar arriba al centre de Reus

Es tracta, doncs, de l’O’stras Seafood Bar, una ostreria que s’ubicarà a la planta baixa del Pallol i que combinarà les propietats nutricionals del marisc i el peix amb el vi francès i el xampany.

De fet, els propietaris del nou local són francesos i han decidit compartir amb la ciutat de Reus i tota la seva àrea d’influència els secrets de la gastronomia marítima francesa, amb una especialitat molt clara: les ostres de la Bretanya.

A més, el local permetrà no només dinar o sopar, sinó que també obrirà els matins per oferir esmorzars d’entrepans o de torrades als qui vulguin començar el dia amb un àpat diferent de l’habitual. Concretament, el local estarà obert de 09:00 h a 23:00 h.

A la mateixa zona, a més, s’estrena també un altre local gastronòmic que farà les delícies dels reusencs i reusenques, i també dels visitants que passegin per la zona. Es tracta de la gelateria artesanal argentina Luciano Mancuso, un pastisser que ja té un obrador a Constantí i que ha decidit ampliar la seva cartera de negocis.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Grandvalira Resorts arrenca la temporada aquest dissabte

Notícia següent

El conductor d’un autocar escolar, enxampat sense carnet i amb deficiències al vehicle

Notícies relacionades