El centre de Reus està d’enhorabona aquests dies amb dues noves obertures que contraresten els tancaments que molts cops s’enduen part de l’essència dels nostres pobles i ciutats.
A l’obertura d’una nova gelateria artesanal, la gelateria Luciano Mancuso, se suma també l’obertura d’un nou restaurant i que precisament estarà a la mateixa zona del Pallol.
O’stras Seafood Bar arriba al centre de Reus
Es tracta, doncs, de l’O’stras Seafood Bar, una ostreria que s’ubicarà a la planta baixa del Pallol i que combinarà les propietats nutricionals del marisc i el peix amb el vi francès i el xampany.
De fet, els propietaris del nou local són francesos i han decidit compartir amb la ciutat de Reus i tota la seva àrea d’influència els secrets de la gastronomia marítima francesa, amb una especialitat molt clara: les ostres de la Bretanya.
A més, el local permetrà no només dinar o sopar, sinó que també obrirà els matins per oferir esmorzars d’entrepans o de torrades als qui vulguin començar el dia amb un àpat diferent de l’habitual. Concretament, el local estarà obert de 09:00 h a 23:00 h.
A la mateixa zona, a més, s’estrena també un altre local gastronòmic que farà les delícies dels reusencs i reusenques, i també dels visitants que passegin per la zona. Es tracta de la gelateria artesanal argentina Luciano Mancuso, un pastisser que ja té un obrador a Constantí i que ha decidit ampliar la seva cartera de negocis.