Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

Noemí Llauradó presenta els números 11, 12, 13 i 14 per les eleccions

Avatar photo

Noemí Llauradó presenta Lourdes Camprubí, Bruno Morejón, Noemí Carbonell i Òscar Vives per a la seva candidatura per a l’alcaldia de Reus

Noemí Llauradó, candidata d’Esquerra Republicana de Catalunya, ha presentat a través d’Instagram Live a Lourdes Camprubí (núm.11), Bruno Morejón (núm.12), Noemí Carbonell (núm.13) i Òscar Vives (núm.14) com a candidats a la llista dels republicans per a les eleccions municipals al maig.

Llauradó, acompanyada dels candidats en un directe a les xarxes socials, ha destacat que “són reusenques i reusencs molt vinculats a la ciutat i arrelats al barri on viuen i al teixit associatiu de la ciutat”. Ha assegurat que el seu caràcter proper i valent serà “clau per fer una molt bona feina per a Reus”.

En aquesta línia, Lourdes Camprubí (núm.11), psicòloga especialitzada en psicosexologia, ha remarcat que “estic molt contenta que m’hagis proposat formar part d’aquest projecte i aportar els meus coneixements de Salut i Sexualitat. Penso que el teu projecte, amb lideratge, determinació i valentia és el millor projecte per a Reus”. També ha volgut afegir que “la meva vinculació amb el barri del Carme com a membre de l’AV Harmonia del Carme, em permetrà aportar una visió més propera al projecte d’Esquerra perquè dia rere dia estic copsant les necessitats de la ciutadania”.

Per la seva banda, Bruno Morejón (núm.12), mestre de l’escola Alberich i Cases, ha explicat que “el projecte d’Esquerra és valent, amb propostes innovadores que van en la línia de construir un Reus més proper, que millori la vida de les persones”. També ha reivindicat que “la meva experiència en matèria educativa, coneixent de prop les necessitats del sector, també em permeten aportar la visió realista. Cal seguir treballant per una Educació 360, que eduqui tots els dies de l’any i en totes les etapes de la vida”.

La candidata republicana també ha volgut valorar que persones com Noemí Carbonell (núm.13) s’hagin sumat al projecte. De fet, ha destacat que Carbonell és dinamitzadora de l’AGIPCAT, concretament, impulsora del projecte de Mentors i Mentores i també està molt vinculada al teixit associatiu de Reus perquè participa activament en l’AV Jardins de Reus.

Carbonell ha explicat que “el programa de Mentors i Mentores consisteix a crear grups de persones voluntàries de la mateixa comunitat gitana per a ser persones referents, mentores, i acompanyar persones gitanes amb risc d’exclusió social”. També ha volgut agrair la confiança de Noemí Llauradó per al projecte d’ERC Reus, ja que “és una llista plural, diversa i que compta amb totes les reusenques i reusencs”.

Per últim, Llauradó també ha valorat el paper de les persones que s’han posat al capdavant dels seus negocis durant aquests temps difícils, com és el cas del candidat núm.14 a la llista d’ERC Reus, Òscar Vives (núm.14), propietari d’un restaurant de Reus.

En aquest sentit, Llauradó ha explicat que “l’Òscar és una persona lluitadora, que fa més hores que un rellotge, però això no li ha impedit a trobar temps per implicar-se en el seu entorn i per dedicar-los part del seu temps. Com sabem, la restauració ha estat un sector que ha patit molt durant tots aquests anys difícils i l’Òscar s’ha sabut sobreposar a la situació i seguir tirant endavant el seu negoci”.

Per la seva banda, Vives ha agraït les paraules de Llauradó i ha afegit que “estic molt content que m’hagis proposat formar part del teu projecte per a la ciutat. Ets una persona amb les idees clares i amb un projecte per a la ciutat definit, que escolta tothom i que està al servei de les persones”. En aquesta línia, la candidata a l’alcaldia de Reus, ha conclòs que la voluntat és “que la gent se senti identificada amb allò que representen les persones de la candidatura d’ERC Reus”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Mataró vibra amb la sortida de la segona etapa de la Volta a Catalunya

Notícia següent

Vilafranca tanca els comptes del 2022 amb rècord d’inversions i romament positiu

Notícies relacionades