Mont-roig posa en marxa el festival de talents INGENIUM per als joves

Coincidint amb les festes de Sant Miquel, el departament de Joventut posa en marxa aquesta proposta perquè els nois i noies puguin compartir les seves habilitats o aficions en públic

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp  posa en marxa el festival INGENIUM, una proposta per tal que els joves puguin mostrar les seves habilitats, aficions o talent en públic. Aquest esdeveniment tindrà  lloc el dijous dia 28 de setembre a partir de les 9 del vespre com a part de les celebracions de les Festes de Sant Miquel. 

A través d’aquesta iniciativa, es vol posar de manifest el talent emergent de joves  artistes de 12 a 35 anys del municipi i els voltants. Ja sigui la dansa, la música, la  màgia, les arts escèniques i altres, INGENIUM és una plataforma perquè els i les  joves puguin compartir la seva creativitat amb la comunitat i, per què no, obrir-se  noves oportunitats.

  • DATA: dijous 28 de setembre.
  • UBICACIÓ: carpa de la Festa Major de Sant Miquel
  • HORARI: a partir de les 21 h.
  • CATEGORIES D’ACTUACIÓ: dansa, música, màgia, altres arts escèniques i no  escèniques.

 

Inscripcions

Els/les joves interessats/des a participar tenen fins al 18 de setembre per inscriure’s. Per fer-ho, només cal posar-se en contacte amb el Departament de Joventut i proporcionar la informació necessària sobre l’actuació que volen presentar. Les inscripcions es poden realitzar a través del següent contacte: joventut@mont-roig.cat o bé whatsapp als telèfons 664 394 048/677 724 599.

Després de les actuacions, tindrà lloc una sessió de DJ que allargarà la proposta fins  a la 1 de la matinada.