Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

Més de 400 persones assisteixen a l’acte final de campanya del PSC de Reus

Avatar photo

Sandra Guaita: “Demano un vot massiu a totes aquelles persones que voleu un canvi per Reus”

La candidata a l’alcaldia per Reus, Sandra Guaita, ha celebrat aquest vespre la festa final de campanya davant de 400 persones que s’han reunit als Vermuts Rofes. Guaita ha encoratjat a tots els assistents a votar socialista perquè “els millors anys de la història de Reus han vingut de la mà del PSC i sé que ho podem tornar a fer de nou” i ha destacat que “sou moltes les persones que demaneu obrir una nova etapa. Està clar que hi ha un canvi de cicle, però necessitem també renovar el model de qui governa la ciutat”.

En aquesta línia, la candidata socialista ha instat a la ciutadania a “escollir entre dos models de ciutat, un de nou o un de vell, entre futur o passat, entre canvi o continuïtat”, i ha incentivat la participació en les eleccions d’aquest diumenge. “Demano un vot massiu a totes aquells persones que voleu un canvi per Reus”, ha dit Guaita, qui ha afegit que “necessitem guanyar aquestes eleccions amb una àmplia diferència per aconseguir governar aquesta ciutat. Així tindrem una alcaldessa forta i un govern fort que ens permetrà executar totes les propostes que us hem anat anunciant aquestes setmanes i que volen, per sobre de tot, millorar el dia a dia de tots i totes vosaltres”.

Sandra Guaita ha recordat algunes d’aquestes propostes que s’han anat anunciant al llarg de la campanya i la precampanya, com per exemple el Pla REUS10. “Volem una ciutat de 10 i per aconseguir-la, hem de tenir uns barris de 10”, ha afirmat Guaita, qui ha afegit que “això vol dir que urbanísticament han d’estar molt ben cuidats, però també que han de tenir la neteja que mereixen, bona seguretat i promoure el comerç de barri incentivant noves obertures i vetllant pel que ja està obert”. L’alcaldable socialista també ha parlat de la seguretat de la ciutat detallant que “ampliarem la plantilla de la Guàrdia Urbana, instarem la Generalitat a ampliar els agents de Mossos d’Esquadra a Reus, recuperarem els agents de convivència i treballarem en matèria urbanística per tenir una ciutat més segura”.

Guaita ha recordat també la proposta de l’aplicació mòbil per tenir uns carrers i unes places “més dignes”, i ha destacat propostes de medi ambient com les zones verdes cada cinc minuts, el Gaudí Park o la millora del transport municipal, entre altres. En definitiva, “un projecte que ha sorgit de le més de 1.000 propostes que ens ha fet arribar la ciutadania durant aquests anys”, ha conclòs Guaita, qui ha volgut recordar també la “gran tasca que ha fet l’Andreu Martín al capdavant de l’agrupació durant aquests anys i que és el que ens ha permès ser on som ara”, i també ha tingut un record per la Carmina Pozuelo “qui va treballar fins l’últim dia incansablement en el programa de govern que tenim”.

A l’acte també ha pres la paraula el número dos de la llista socialista, Josep Baiges, qui ha iniciat els parlaments. En el seu discurs Baiges ha volgut reconèixer la “magnífica feina que fan les 27 persones que integren la llista de la Sandra Guaita” i ha recordat també la figura dels alcaldes socialistes que van governar a Reus durant 32 anys de manera consecutiva assegurant que “són les persones que van aconseguir transformar la ciutat i convertir-la en un referent arreu del territori. Estic segur que la Sandra Guaita seguirà els seus passos i tornarà a situar Reus en el mapa”. Tal com va fer en la seva presentació com a número 2, Baiges, ha tingut una dedicatòria especial cap a Carmina Pozuelo.

Qui també ha volgut mostrar el seu suport a Sandra Guaita ha estat la presidenta del PSOE, Cristina Narbona, qui ha parlat de la “gran feina que ha fet la Sandra al Congrés dels Diputats” i ha comentat com d’important és que les ciutats s’adaptin al canvi climàtic. “Estic segura que la Sandra, sent alcaldessa, aplicarà totes aquelles mesures que faran que Reus sigui una ciutat més saludable, començant per incrementar el nombre de zones verdes i d’arbres”, ha puntualitzat Narbona.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Andorra encetarà el servei de podologia d’Atenció Primària a l’estiu

Notícia següent

Liberals finança la campanya electoral amb els fons propis del partit

Notícies relacionades