Arrenca l II Mercat Medieval de Castellvell

En total la fira aplega més d'una trentena de parades

El II Mercat Medieval de Castellvell del Camp va arrencar aquest divendres a la tarda i s’allargarà durant tot el cap de setmana. En total la fira aplega més d’una trentena de parades, el racó infantil i una zona d’espectacles aeris en l’àmbit comprès entre els carrers Pompeu Fabra, Plaça Jacint Verdaguer, Sant Jaume i el Pati del Consultori.

L’horari d’obertura del mercat serà el dissabte d’11 a 23h, i el diumenge, d’11 a 22h. La restauració romandrà oberta fins més tard de l’hora de tancament si la situació ho requereix. Entre les novetats d’enguany destaquen la presència d’oficis, espectacles aeris i de foc, trapezistes, una exposició sobre tortures de l’època medieval o campionats de tir amb arc.

L’alcalde de Castellvell del Camp, Josep Sabaté, va inaugurar la segona edició del Mercat Medieval, acompanyat de la presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa Abelló, dels representants de l’Associació Cultural Reus Medieval i de regidors i regidores del consistori. Sabaté va animar a la ciutadania i als visitants de la comarca “a gaudir d’aquest mercat que, amb les novetats d’enguany que creiem que pot anar millor, i d’un cap de setmana que esperem rebre molta gent”.