Mas Carandell ensenyarà el petit comerç a ser visible a internet

El taller anirà adreçat a comerços i botigues de Reus per donar a conèixer els avantatges i beneficis que ofereix la digitalització

Mas Carandell. Imatge d'arxiu

El dijous 27 d’octubre, de 15:30 h a 17 hores, Mas Carandell organitza a les instal·lacions del Centre cívic del Carme el taller Com fer visible la teva botiga a les xarxes, adreçat a comerços i botigues de Reus i que té per objectiu donar a conèixer els avantatges i beneficis que ofereix la digitalització per als establiments comercial s de la ciutat.

Al llarg de la sessió, s’explicaran diverses solucions per guanyar visibilitat per a la botiga:

  • Es crearan comptes professionals a Instagram i Facebook oferint recomanacions per compartir els millors continguts i assolir més followers
  • S’explicarà com procedir per geolocalitzar el negoci amb Google My Business i Google Maps
  • S’aprendrà a comunicar-se amb la clientela a través del WhatsApp Business
  • S’explicarà que són els marketplace i es participarà en alguns
  • Es donaran a conèixer eines i formació sense cost per ampliar els coneixements

Pel regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats: “La digitalització té un impacte positiu en els comerços. El màrqueting digital n’és exemple: amplia les oportunitats de negoci, millora la comunicació amb la clientela, n’atrau, és proper, àgil, permet personalitzar…, i això es tradueix en vendes. Per això des de Mas Carandell oferim el nostre suport a les botigues locals explicant els recursos disponibles i ensenyant a fer-los servir”.

L’accés al taller no té cost pels usuaris, és lliure amb inscripció prèvia en aquest enllaç.

La sessió formativa anirà a càrrec de l’equip tècnic contractat per l’IMFE Mas Carandell en el marc del Pla d’experienciació Dinamització socioeconòmica dels barris Carme i Ponent, una acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, i cofinançada pel Ministerio de Trabajo y Economía Social-Servicio Público de Empleo Estatal, en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris.