Lliurament de la II edició dels Premis pel Medi Ambient Ciutat de Reus

En total seran set les empreses reconegudes en aquesta convocatòries

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Aquest dimecres, 1 de febrer de 2023, es lliuraran els guardons a les empreses reconegudes en la segona edició dels Premis pel Medi Ambient Ciutat de Reus. Una convocatòria que organitzen, de manera conjunta, la Regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus i la Cambra de Comerç de Reus, amb el suport de la Jove Cambra Internacional i del grup ecologista GEPEC.

En total seran set les empreses reconegudes en aquesta convocatòries. Dues en cadascuna de les tres categories (Gran i Mitjana empresa, Petita Empresa i Microempresa). I en aquesta ocasió el jurat també ha decidit atorgar una menció especial a una empresa local que s’ha distingit per la seva històrica sensibilitat en l’àmbit de la sostenibilitat amb diverses mesures que ha implantat al seu negoci i que han estat pioneres a la ciutat. El cartell dels guardonats es donarà a conèixer el mateix dimecres.

El lliurament, que es realitzarà a les 13 h a la sala d’actes de la Cambra, serà presidit per la directora general d’energia de la Generalitat, Assumpta Farran, que abans pròpiament de l’entrega de premis pronunciarà la xerrada “Cap a una transició energètica intel·ligent”.

L’acte finalitzarà amb el Vermut Cambra que se servirà, a continuació, a les instal·lacions de La Llotja de Reus.

Les confirmacions d’assistència poden formalitzar-se a l’adreça  presidenciacambrareus@cambrareus.org

Els Premis pel Medi Ambient Ciutat de Reus

Aquests guardons tenen l’objectiu de reconèixer públicament les millors pràctiques mediambientals per part de les empreses adherides al Pacte pel Medi Ambient de Reus. Les empreses que concorren al premi poden presentar bones pràctiques ambientals, com a manifestació del seu compromís amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

En concret, es presenten iniciatives vinculades a millores energètiques com ara la reducció del consum energètic o projectes d’energies renovables; millores en aigua per al control i estalvi en el consum d’aigua, o la reducció de l’abocament d’aigües residuals; millores en la gestió de residus, en consum de matèries primeres, etcètera.

Aquests premis volen impulsar el compromís dels sectors productius de Reus amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i amb el futur de la ciutat, un futur net i on l’economia verda sigui predominant en la generació llocs de treball i clau per al benestar social.