L’equip femení de l’Aula Esport de Reus guanya la Copa Tarragona de futbol sala

Amb aquesta victòria, el grup de jugadores entrenades per Roger Collado es converteixen en el primer equip femení de la província que aconsegueix aquest trofeu

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’equip cadet femení del club reusenc Aula Esport es va proclamar campió de la Copa Tarragona de futbol sala en guanyar la final contra Alforja per 0-1, que es va disputar el passat dissabte, 27 de maig, al pavelló municipal de Batea.

Les noies van demostrar un bon nivell al camp i van saber dominar el joc sobretot durant la segona part, en un partit que va ser molt ajustat i lluitat fins al final. A les grades, l’afició reusenca que es va desplaçar a Batea també va fer un bon paper i va animar les jugadores amb moltes ganes.

Posteriorment a les celebracions a Batea i durant el viatge de tornada amb autobús, les campiones, les famílies i el cos tècnic del club van anar a sopar per acabar de gaudir d’aquesta jornada històrica.

Amb aquesta victòria, el grup de jugadores entrenades per Roger Collado es converteixen en el primer equip femení de la província que aconsegueix aquest trofeu, ja que l’any passat la Copa només es va jugar en la categoria juvenil.

El club destaca la gran evolució de l’equip en la seva segona temporada de competició i reafirma la seva sòlida aposta pel futbol sala femení.