L’Associació de Concerts de Reus presenta la nova temporada 2023-2024

L'acte de presentació ha comptat amb la presència del regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens; el president de l'entitat, Joan Sas i el director a rtístic Marc Moncusí

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Associació de Concerts de Reus ha donat a conèixer avui dijous al teatre Fortuny la seva temporada de concerts per a l’any 2023-2024. L’acte de presentació ha comptat amb la presència del regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens; el president de l’entitat, Joan Sas i el director a rtístic Marc Moncusí.

El president de l’Associació de Concerts de Reus ha destacat, en la seva intervenció, la importància de la música en la cultura de la ciutat de Reus i ha anunciat el nou disseny del programa de mà que ha suposat també una renovació de la imatge de l’entitat per apropar-la als nous temps. El director artístic i vicepresident de l’entitat ha ofert un tastet de les diferents actuacions que es podran veure en aquesta temporada, que promet ser rica en diversitat musical i emocions.

 

Una de les principals novetats d’aquesta temporada és el cicle LiricOpera!, una iniciativa que té com a objectiu apropar l’òpera a la ciutadania de Reus. Aquest cicle inclourà actuacions d’artistes lírics de renom i espectacles que transportaran als espectadors a l’apassionant món de l’òpera. Serà una oportunitat única per gaudir de la grandesa de l’art líric a Reus.

El regidor de Cultura i Política Lingüística ha elogiat l’entitat per la seva dedicació a l’art i la música durant els més de cent anys de vida, i ha reafirmat el suport de l’Ajuntament de Reus a aquesta iniciativa cultural que enriquirà la vida musical de la ciutat.

L’Associació de Concerts de Reus convida a tothom a participar activament en aquesta temporada de concerts i a viure l’experiència única que ofereixen les interpretacions musicals de primer nivell. El calendari de concerts i més detalls es poden trobar a la pàgina web i les xarxes socials de l’entitat.