fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

L’alcaldessa de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Assumpció Castellví, nova presidenta de la MIDIT

Avatar photo

L’alcaldessa de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Assumpció Castellví, ha agafat aquest  matí el relleu del també ex alcalde del municipi, Alfons Garcia, com a presidenta de la  Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT). L’ ens, creat  l’any 1995 per a dur a terme accions de desenvolupament integral del territori en els  àmbits industrial, turístic, agrari, forestal i social, ha renovat avui el seu plenari, integrat per  regidors i regidores de Pratdip, Tivissa i Vandellòs i L’Hospitalet de l’Infant, en la sessió de  constitució. 

La MIDIT és un ens públic de caràcter supralocal i la seva direcció es renova cada quatre  anys després de les eleccions municipals. Sota la presidència de Castellví, el plenari  l’integraran l’alcaldessa Sílvia Carrillo -vicepresidenta primera- i l’alcalde de Tivissa, Joan  Cedó- i els regidors Elidia López i Alfons Garcia, de Vandellòs i L’Hospitalet de l’Infant;  Montserrat Perelló i David Pérez, de Tivissa i Gerard Vidal i Yolanda Reyes, de Pratdip. 

 

Des del seu origen, la MIDIT ha servit per reforçar els vincles entre tres municipis que  comparteixen arrels històriques i característiques similars, i per fomentar el diàleg tant  entre el sector públic com entre el sector privat. La col.laboració público-privada és una de  les claus que hi ha darrere d’exemples d’èxit de la MIDIT, com són la Fira Fruits de la Terra o  la marca turística conjunta Terres de Mestral, entre d’altres.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El programa ONA contribueix a la formació i la inserció laboral d’una cinquantena de persones de Sant Joan Despí

Notícia següent

Sant Cugat posa en marxa una desena d’obres durant l’estiu

Notícies relacionades