L’Ajuntament de Cambrils obre un procés participatiu per la construcció del nou pavelló

Les aportacions es podran fer entre el 3 i el 17 d’octubre a les urnes que hi haurà al Palau d’Esports i la zona esportiva o bé per correu electrònic

L’Ajuntament de Cambrils ha obert el procés participatiu per definir les necessitats d’ús i el model de gestió del nou poliesportiu lleuger que es començarà a construir el 2023 entre els camps de futbol i la pista d’atletisme.  

L’avantprojecte de l’equipament esportiu es va presentar ahir al vespre a la reunió del recent reactivat Consell Consultiu de l’Esport, que es va portar a terme a la Sala de Plens i va comptar amb la participació de l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein; la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, i el cap del Departament d’Obra Pública, Víctor Pujol, acompanyats d’altres membres de l’equip de govern. El dia 29 de setembre hi haurà una segona presentació en la qual s’han convocat totes les entitats i clubs del municipi.  

Les aportacions es podran fer del 3 al 17 d’octubre a les urnes que hi haurà al Palau Municipal d’Esports i a la zona esportiva o bé al correu electrònic noupavello@cambrils.cat. Finalment, el dia 27 octubre es farà la sessió de retorn de les propostes fetes per entitats i ciutadania.  

El projecte, dissenyat per l’arquitecte Víctor Pujol, preveu la construcció d’una pista poliesportiva coberta de 44,60 x 27,60 metres divisible en tres pistes transversals de minibàsquet i mini handbol i una pista longitudinal d’handbol i futbol sala. Aquest equipament, que serà el tercer pavelló municipal, i permetrà cobrir les necessitats de la pràctica esportiva a Cambrils. 

A més de la pista, el projecte també inclou una grada prefabricada amb capacitat de 195 espectadors asseguts i un edifici interior amb vestidors, serveis i magatzem que s’acabarà de definir en aquest procés participatiu segons les necessitats de les diferents entitats.  

L’espai cobert tindrà unes mides de 59,40 x 33,40 metres. Per tal de protegir la pista de la pluja i de la inclemències meteorològiques, la coberta vola lleugerament en tot el perímetre de pilars i es planteja tancar les quatre façanes, deixant les cantonades obertes, per permetre ventilació creuada i generar els accessos i les circulacions.