Dimecres, 17 de juliol de 2024
És notícia

La Policia Local de Cambrils reforça la plantilla amb 16 policies nous

Avatar photo
Les noves incorporacions, que s’han realitzat aquest mes de juny, permetran incrementar els patrullatges durant la temporada més turística
policies

La Policia Local de Cambrils ha incorporat 16 policies nous: 9 agents interins que reforçaran la plantilla durant cinc mesos per donar suport en els diferents serveis de la temporada d’estiu i 7 agents que passaran a formar part de la plantilla com a funcionaris de carrera un cop finalitzat el curs de formació bàsica i el període de pràctiques. 

L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clua; el regidor de Protecció Ciutadana, Enrique Arce, i la Inspectora cap de la Policia Local, Raquel López, els han rebut aquest dijous a la Sala de Plens per donar-los la benvinguda. 

L’alcalde ha afirmat que aquest reforç és clau per donar un bon servei tenint en compte l’increment de la població a l’estiu. Durant el seu discurs, Alfredo Clúa també ha felicitat els nous agents i els ha animat a aprofitar l’oportunitat de treballar en un municipi com Cambrils i a seguir aprenent de companys i les companyes amb més experiència. 

Per la seva banda, el regidor de Protecció Ciutadana ha explicat que l’any passat no hi va haver reforços a l’estiu i que enguany amb la incorporació dels agents interins es recupera la patrulla de platges, entre altres serveis. En aquest sentit, Arce ha posat en valor la tasca de la policia i ha recordat que Cambrils té 9 quilòmetres de costa, on durant l’estiu hi ha una gran concentració de persones. 

Els nou agents interins/es seleccionats són els que van aconseguir la millor puntuació en el concurs oposició per crear una borsa d’agents interins, que es va portar a terme entre els passats mesos abril i maig, i han seguit una formació específica i un pla d’acollida que els ha permès conèixer millor el municipi i l’organització interna del cos.

Pel que fa als set agents que passen a formar part de la plantilla, quatre han estat nomenats funcionaris en pràctiques per tenir realitzada la formació de l’Escola de Policia de Catalunya amb experiència en altres municipis, i els altres tres  seran nomenats interins fins a continuar el procés selectiu amb el curs de formació bàsica a l’Escola de Policia. 

Els i les agents, que s’han incorporat aquest dilluns 17 de juny, es dedicaran sobretot a tasques com el servei de patrullatge a les zones de més afluència de persones, i també es recupera el servei de platges, que és la unitat que patrulla en bicicleta per les platges i passeigs marítims amb la funció principal de prevenció d’activitats il·legals i control i informació de l’ordenança de civisme en les seves zones. 

Cal destacar que a l’estiu la població de Cambrils augmenta de forma significativa amb l’arribada de turistes de tot el món i els serveis públics també s’han d’incrementar per tal de donar resposta a les demandes de la ciutadania. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twelve + 13 =

Notícia anterior

S’entrega a comissaria per la mort d’un pare i el seu fill durant una baralla multitudinària

Notícia següent
josep rull

Josep Rull es reuneix amb Carles Puigdemont a Bèlgica

Notícies relacionades