69 joves participen en l’esquiada organitzada per Joventut de Cambrils

La sortida a la neu forma part del programa L’Estenedor, que inclou activitats lúdiques i formatives a preus reduïts

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Un grup de 69 joves de Cambrils han gaudit aquest cap de setmana de l’esquiada a la Molina organitzada pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils. La sortida forma part dels programes l’Estenedor i Joves+20 del nou Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2026, que ofereixen activitats formatives i lúdiques per a joves de 12 a 30 anys a preus subvencionats.  

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha afirmat que les activitats lúdiques subvencionades faciliten l’accés del jovent al lleure i són una bona oportunitat per fomentar el vincle amb i entre les persones joves.

L’esquiada és una proposta dirigida a joves de 14 a 30 anys que cada any té molt bona acollida. El preu és de 100 euros i inclou allotjament amb mitja pensió a l’Alberg la Molina, desplaçament, dos dies de forfait, assegurança i monitoratge. En aquest cas, la sortida s’ha realitzat conjuntament amb el Departament de Joventut de Reus, que ha organitzat un altre autobús amb 69 joves més.  

La segona sortida de la nova temporada de L’Estenedor serà un cap de setmana a Prades per a joves de 12 a 17 anys que es portarà a terme del 5 al 7 de maig. Els  i les participants s’allotjaran a l’alberg Finca de Prades, on podran gaudir de piscina, pistes esportives i ping-pong, entre altres. El preu, de 45 euros, inclou allotjament amb pensió completa, assegurança, transport i activitats.   

El programa L’Estenedor d’hivern-primavera es va iniciar aquest gener amb la Setmana Cultural Japonesa i un Escape Room a l’Ateneu Juvenil. Entre les properes activitats programades, a banda de la sortida a Prades, hi ha un taller de creació en 3D i mecànica, i un curs de pre-monitor. A més, aquest trimestre es reprèn l’activitat de reforç escolar (que enguany compta amb un nou grup de BAT) i tornen les visites del Punt d’Informació Juvenil als patis dels cinc instituts del municipi per donar a conèixer els recursos i serveis del Departament de Joventut a l’alumnat.