Dilluns, 15 de juliol de 2024
És notícia

La Fira de Cambrils 2023 arrenca motors i busca augmentar d’expositors

Avatar photo

L’any 2022 van visitar la fira més de 43.000 persones i es va augmentar la despesa mitjana per assistent, que va ser de 95 euros per persona

La Fira Multisectorial de Cambrils ja ha arrencat els motors de l’edició número 64, que se celebrarà entre els dies 2 i 4 de juny. L’esdeveniment, un dels més esperats de l’any al territori, va comptar l’any 2022 amb l’assistència de més de 43.000 persones, que van poder gaudir d’una àmplia oferta d’expositors, activitats per a tota la família, tallers i música.

 

Aquest 2023 l’objectiu és ampliar el nombre d’expositors, motiu pel qual es mantindran els imports dels estands malgrat l’augment generalitzat dels preus. Les energies renovables, els vehicles elèctrics i el sector del caravàning, novetats de l’edició anterior, mantindran el protagonisme aquest any.

 

La Fira d’aquest 2023 comptarà amb més de 10.000 m² d’espai per a expositors. L’any passat l’esdeveniment va aglutinar més d’un centenar d’empreses de diversos sectors, que es van beneficiar d’una despesa mitjana de 95 euros per persona.

 

Les persones assistents van puntuar la fira amb un notable alt i més d’un 96% de les persones enquestades tenen la intenció de repetir aquest any. La gran majoria, més de la meitat, va arribar a la fira amb la família, fet que destaca el caràcter familiar de l’esdeveniment.

 

Les empreses interessades ja poden formalitzar la seva inscripció a la Fira a través de [email protected]. Els espais d’exposició es comercialitzen amb uns imports que van des dels 192,53 euros per al lloguer d’un a tres espais fins als 124,97 euros per a la contractació de 9 o més espais.

 

Per altra banda, els sectors del caravàning, vehicles elèctrics i energies renovables, que s’ubicaran al Parc del Pinaret, tenen tarifes reduïdes d’entre 125 euros i 75 euros per espai. Cada estand tindrà una mida aproximada de 15 m² i compten amb servei d’electricitat inclòs de fins a 1.500 W.

 

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, Juan Carlos Romera, destaca que la Fira seguirà apostant per les novetats en la programació i oferta per a expositors i assistents. “Continuem en la línia que ens va permetre fer el salt qualitatiu l’any passat perquè la Fira és cabdal per a Cambrils, però també per a les empreses del territori que cada any ens visiten”, ha recalcat el regidor. A més, Romera ha recordat que marques molt destacades ja van comptar amb la Fira de Cambrils l’any 2022 i això demostra la seva importància.

 

De les més de 43.000 persones que van assistir a la Fira, un 80% eren provinents de la província de Tarragona. Més de la meitat eren de Cambrils, i Reus, Tarragona, Mont-roig, Vila-seca o Salou van ser les altres ciutats amb més presència.  La 63a edició de la Fira va aconseguir un impacte econòmic per al municipi de més de 5.609.259 euros, mig milió més que l’any anterior.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twenty − 19 =

Notícia anterior

El Vendrell revalida la puntuació del 96% del Segell Infoparticipa

Notícia següent

Viladecans renova la distinció Infoparticipa amb el 100 % d’acompliment

Notícies relacionades