Quatre espectacles a punt d’exhaurir les entrades al Teatre Fortuny

Exhaurides les entrades per Ara Malikian i a punt de penjar el cartell de tot venut a l'òpera "Madama Butterfly" i a la representació "El Pare", per a "La Trena" hi ha una segona representació

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El Consorci del Teatre Fortuny de Reus ha iniciat aquesta setmana la venda d’entrades general per a aquest semestre de programació amb cues a la taquilla i amb un ritme frenètic de venda per internet. De fet, amb quatre dies de venda s’han exhaurit les entrades del concert d’Ara Malikian, s’ha obert una segona funció de “La Trena” i estan pràcticament a punt de penjar el cartell de tot venut a l’òpera “Madama Butterfly” i a la representació “El Pare”.

La nova programació comença va començar aquest dimarts amb Elisabeth Leonskaja i la Franz Schubert Filharmonia.

Una segona representació de “La Trena”

Gràcies al bon ritme de la venda d’entrades, el Consorci del Teatre Fortuny ha obert una segona funció de l’espectacle teatral “La Trena”, dirigit per Clara Segura. D’aquesta manera, es podrà veure a Reus els dies 28 i 29 de març, a les 20:30 h. A partir de la novel·la de Laettia Colombani, l’espectacle parla de dones lliures, que resisteixen, que diuen no. Aquesta és la història de tres dones que, tot i haver nascut en continents molt dispars, comparteixen unes idees i sentiments que les uneixen en un poderós desig de llibertat. Interpreten “La Trena” les actrius Cristina Genebat, Marta Marco, Carlota Olcina i Clara Segura Crespo.

Entrades exhaurides

El concert que oferirà el carismàtic violinista Ara Malikian al Teatre Fortuny, previst pel divendres dia 24, a les 20:30 h, té les entrades exhaurides. L’actuació, inclosa a la gira The Ara Malikian World Tour, compta també amb els músics Ivan “Melón” Lewis, pianista; Iván Ruiz Machado, baix; Georvis Pico Milán, bateria, i Dayan Abad, guitarra.

Ara Malikian ha estat un dels grans reclams de la temporada del Fortuny i de l’inici de la venda d’entrades. El segueixen, a més de “La Trena”, l’òpera “Madama Butterfly”, de “Puccini”, que es representarà el dia 21 de febrer, a les 20:30 h, a càrrec dels Amics de l’Òpera de Sabadell, i també, “El Pare”, de Florian Zeller, amb Josep Maria Pou com a protagonista d’una estremidora obra sobre l’Alzheimer. “El Pare” està programada el dimarts 25 d’abril, a les 20:30 h, i hi intervenen en el repartiment, a més de Pou, Rosa Renom, Josep Julien, Victòria Pagès, Mireila Illamola i Pep Pla.