ERC Cambrils aposta per millorar zones verdes i la mobilitat a Vilafortuny

Seguint aquesta aposta pels espais verds destaca la proposta de crear itineraris saludables i adequar els parcs

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Esquerra Republicana de Cambrils va presentar, ahir a la tarda, les seves propostes específiques per Vilafortuny al Centre Cultural. La cap de llista, Camí Mendoza, acompanyada de Neus Cárdenas, número 3 i veïna de Vilafortuny, i Alejandro García, número 4, van exposar els reptes del partit pel barri.

 

La millora dels equipaments i la prioritat de revalorar els espais verds són les propostes cabdals de la llista d’Esquerra per a les veïnes i els veïns de Vilafortuny. “Tenim parcs sense papereres, zones on no hi ha enllumenat suficient”, argumentava Neus Cárdenas.

 

Seguint aquesta aposta pels espais verds destaca la proposta de crear itineraris saludables i adequar els parcs “perquè la gent pugui tenir zones per venir a fer-hi esport i esbarjo”. Alhora que “també volem ampliar el carril bici per a millorar la connectivitat amb el centre de Cambrils”.

 

“Som conscients que la mobilitat sostenible és un repte i alhora una necessitat perquè us pugueu desplaçar fins al centre o a la zona de Cambrils que vulgueu”, remarcava Alejandro García. “L’aposta per a ampliar el carril bici i augmentar la freqüència dels autobusos urbans vol donar resposta a aquesta necessitat”.

 

Durant l’acte els assistents van preguntar els dubtes a la gent de la candidatura, entre els quals va sortir el tema de l’habitatge social per a joves i persones grans. “Aquí el model d’habitatge són xalets o cases unifamiliars i quan ens fem grans ens agradaria poder compartir casa amb altra gent i a prop dels serveis que aquí no tenim”, afirmava una de les assistents a l’acte.

 

Responent a la qüestió, Camí Mendoza assegurava que “la gent d’Esquerra apostem i tenim com a màxima prioritat les polítiques socials, entre les quals hi ha la creació d’habitatges per a la gent gran i també pels més joves. Està previst, en som conscients i hi continuarem apostant com hem fet sempre”.

 

L’acte va finalitzar amb un refrigeri i es van poder acabar de tractar temes de manera més distesa entre els assistents i les persones de la candidatura presents al Centre Cívic de Vilafortuny.