Els regidors i les regidores de barri de Cambrils fan un pas més en l’atenció a la ciutadania

L’objectiu és fer una política de proximitat en contacte directe amb el veïnat per recollir les seves opinions i propostes de millora

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els 10 regidors i regidores de barri de Cambrils oferiran atenció presencial cada primer dimarts del mes als diferents equipaments municipals de referència en horari de 18 a 20 hores. Aquests punts d’atenció mensuals es posaran en marxa a partir de demà dimarts, 3 d’octubre. A més, també es posa a disposició de la ciutadania un correu electrònic de cada Consell de Barri.

La regidora de Participació, Neus Cárdenas, ha explicat que la iniciativa respon al compromís del govern de fer una política de proximitat, amb contacte directe amb la ciutadania, per escoltar de primera mà les problemàtiques, suggeriments i propostes del veïnat dels diferents barris i establir vincles de confiança que serviran per millorar la gestió municipal.

Aquests punts d’atenció complementaran els Consells de Barri, formats per les associacions del municipi, que ja fa molts anys que funcionen aportant la visió més col·lectiva de la ciutat, o també altres eines de consulta ciutadana com l’Altaveu, que serveix per conèixer les opinions de la ciutadania sobre temes d’interès. L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clua, ha posat de manifest que la ciutat no es governaria bé sense escoltar els veïns i veïnes.