El vicepresident del grup Lotte visita Mont-roig del Camp

Acompanyat d’altres alts responsables de la companyia han visitat els terrenys dels Comellarets i també han mantingut una reunió de treball amb l’Ajuntament a les instal·lacions de Mas Miró.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El vicepresident del grup Lotte, Kim Gyo Hyun, acompanyat d’altres  responsables de la companyia coreana com el director general de  planificació estratègica, Kim Min Woo, i el màxim responsable de Lotte  Energy Materials, Kim Yeon Seop, ha beneït avui el projecte que el seu  grup empresarial vol tirar endavant a la zona dels Comellarets de Mont-roig del Camp i que en el seu conjunt ha de suposar una inversió de prop  de 1.200 milions d’euros i la creació d’uns 600 llocs de treball quan les  tres fases del projecte siguin una realitat. 

La delegació coreana ha visitat avui els terrenys on s’ha de materialitzar la  inversió del seu grup per construir una factoria de components de bateries  de cotxes elèctrics i, posteriorment, s’ha desplaçat a les instal·lacions de  Mas Miró, on ha estat rebut per l’alcalde Fran Morancho i els regidors del  govern Yolanda Pérez i Vicente Pérez. Abans de la reunió de treball, la  directora de Mas Miró, Elena Juncosa, ha fet una petita introducció del lloc  on es trobaven als responsables d’aquest grup empresarial. 

En la reunió posterior entre la delegació mont-rogenca i la coreana, Fran  Morancho ha volgut agrair al vicepresident de Lotte, la seva aposta pel  municipi i també li ha manifestat la gran satisfacció per aquesta inversió  que espera que no sigui l’última procedent d’aquest país asiàtic al nostre  municipi i al Camp de Tarragona. Al mateix temps, Kim Gyo Hyun també s’ha manifestat satisfet de com estan avançant els treballs previs i ha  afegit la seva confiança en què tot surti tal com està previst. Abans de la  finalització de la trobada, les delegacions s’han intercanviat diversos  presents. L’alcalde de Mont-roig del Camp ha regalat dos lots amb  productes de la terra, entre els quals hi havia dues ampolles d’oli de Mont-roig del Camp, i també un llibre sobre Joan Miró en coreà.