Dilluns, 15 de juliol de 2024
És notícia

El SOAF Mas Pintat s’apropa a la zona sud amb un espai familiar a l’Escola Marià Fortuny

Avatar photo

Amb la voluntat de descentralitzar la seva activitat i de teixir xarxa amb els recursos de la ciutat, el Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies Mas Pintat de Reus ha portat a terme un Espai Familiar a l’Escola Marià Fortuny, del qual aquest dijous dia 23 de març al migdia es farà la darrera sessió.

El 2022 es va aprovar a la capital del Baix Camp el Pla de Família, que recull les inquietuds i demandes de la ciutat de Reus, les seves famílies i els actius que treballen amb elles. Entre les 24 accions en què va cristal·litzar, destacava la necessitat d’oferir tallers de parentalitat, espais on posar en comú qüestions com les habilitats emocionals o comunicatives en la família. Aquestes accions són desenvolupades pel SOAF, el Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies de Reus, que a més de dinamitzar l’equipament Mas Pintat, té com a principi descentralitzar els seus serveis a altres zones de la ciutat.

Amb aquest doble objectiu, promoure una criança emocionalment saludable, i apropar-se a les famílies de Reus, el SOAF ha teixit col·laboració amb l’Escola Marià Fortuny. Durant tres sessions, els dijous 9, 16 i 23 de març les educadores del SOAF Mas Pintat han portat al Barri Fortuny un tast dels seus Espais Familiars, per acompanyar, orientar i oferir eines educatives a famílies amb fills de zero a tres anys.

Vuit famílies, tant de l’escola com externes, han pogut participar d’aquesta proposta vivencial i participativa. Està previst repetir la iniciativa en aquest i altres espais de la ciutat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twelve + 1 =

Notícia anterior

ACCIÓ adoptarà mesures perquè Andorra sigui un país “on tots puguem viure”

Notícia següent

VNG presenta l’estratègia per ser la capital comercial al sud de Barcelona

Notícies relacionades