Desmantellen una festa il·legal en un habitatge turístic a Reus

L'activitat il·legal anava dirigida a turistes de Salou, als quals, suposadament, se'ls cobrava un import de 50 euros

La Guàrdia Urbana de Reus ha desmantellat aquest dijous, 7 de juliol, una festa il·legal -una pool party– en un habitatge turístic del camí del Pi de Burgar que actuava com a local de pública concurrència sense disposar de la corresponent llicència d’activitat. Segons informen fonts policials, l’activitat il·legal anava dirigida a turistes de Salou, als quals, suposadament, se’ls cobrava un import de 50 euros pel trasllat en bus d’anada i tornada, l’entrada a la festa i el consum d’alcohol. A la festa també s’hi podien llogar pipes d’aigua.

Una vegada constatades les informacions de què disposava la Guàrdia Urbana sobre l’activitat il·legal, tres dotacions del cos de seguretat municipal han participat en l’operatiu per desmantellar l’activitat. Els agents han identificat una quarantena de persones, entre clients i treballadors que s’ocupaven de la venda de consumicions i del lloguer de pipes d’aigua, així com del discjòquei.

La Guàrdia Urbana també ha identificat l’empresa responsable de l’activitat, el nom de la qual consta tant a les entrades d’accés com als tiquets del lloguer de les pipes d’aigua.

Les actes aixecades per la Guàrdia Urbana es remetran al departament municipal d’Activitats i a Inspecció de Treball, ja que els treballadors no van acreditar contracte laboral.