Desmantellada una plantació de marihuana a les golfes d’una sala de concerts de Reus

Els Mossos han detingut tres homes i a la zona de cultiu només s'hi podia accedir a través d'un ascensor amb clau

Els Mossos d’Esquadra van desmantellar el passat 3 d’agost una plantació de marihuana en una sala de concerts de Reus (Tarragona) i van detenir tres homes de 28, 54 i 61 anys com a presumptes autors dels delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Les detencions són resultat d’una investigació oberta a principis del mes de juliol arran d’unes informacions que apuntaven que a la sala musical, en actiu i oberta al públic, s’estava cultivant marihuana, ha informat la policia catalana en un comunicat aquest diumenge.

Els agents van accedir a plantació i, durant el registre, van intervenir 550 plantes de marihuana, una instal·lació de 70 llums, nombrosos extractors i aparells d’aire condicionat.

Segons Mossos, des de l’exterior s’observaven uns aires condicionats “molt potents” que sempre estaven en ple funcionament i hi havia una sobreexplotació de la línia elèctrica que exposava la nau a un alt risc d’incendi, segons va constatar l’empresa subministradora d’electricitat.

Els detinguts van passar aquest divendres a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia a Reus, la instal·lació està precintada i no es podrà reprendre cap activitat sense sotmetre’s a les inspeccions municipals.