Daniel Marcos, Erika Molina i Enrique Martín, números 6, 7 i 8 a la llista del PSC de Reus

Marcos ja ha format part de grup municipal socialista en aquest mandat mentre que Molina i Martín s’estrenaran a partir del maig

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La candidata del PSC a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita, segueix desgranant el que serà el seu equip de govern. Després d’anunciar que els cinc primers llocs de la seva candidatura estaran formats per Josep Baiges, Anabel Martínez, Manel Muñoz i Pilar López, avui ha arribat el torn per als números 6, 7 i 8 que seran per a Daniel Marcos, Erika Molina i Enrique Martín.

Marcos forma part de l’actual consistori com a regidor del PSC i és el cap de campanya de Sandra Guaita. “El Dani fa 4 anys que treballa amb el partit com a regidor i la seva joventut així com el fet d’haver estat fa anys el president de l’associació de veïns del barri Fortuny fa que sigui una persona amb l’energia i el coneixement per transformar la ciutat des de diferents àmbits”, ha comentat Guaita. Prenent el relleu, Marcos ha agraït la confiança de la candidata a l’alcaldia per seguir formant part del projecte i ha assenyalat que “durant aquests quatre anys he pogut donar veu als i les joves en àmbits molt importants com l’habitatge o la salut mental. A més, fa anys vaig ser president de l’associació de veïns del barri Fortuny fet que m’incentiva molt és a escoltar i estar al costat de les entitats veïnals i a treballar en el dia a dia de les persones, donant veu a les propostes de tots els barris”.

 

En el número 7 hi haurà Erika Molina actual presidenta del Club Esportiu Mas Iglesias. Molina és l’única dona presidenta d’un club de futbol a Reus i, fins no fa gaire temps, ho era també a tota la província de Tarragona. Per a Guaita, la incorporació d’Erica Molina al PSC és molt important perquè “ens podrà aportar la seva visió dins del món de l’esport per potenciar-lo més a la ciutat i fomentar la seva pràctica”. Molina s’ha mostrat “molt contenta” per incorporar-se a un projecte que “comparteix el mateix punt de vista que jo en matèria d’esport”. “Com a presidenta d’un club, sóc conscient de les necessitats que hi ha a la ciutat i volem treballar en aquest àmbit”, ha comentat Erika Molina, qui ha afegit que “tant la Sandra com jo volem potenciar la pràctica esportiva a la ciutat perquè és un element molt important de salut, cohesió i integració”.

Finalment, Enrique Martín ocuparà el número 8 de la llista, “un número molt especial perquè si el tombes tens el símbol infinit, i això és el que representa per mi la candidatura de la Sandra, infinites possibilitats per Reus”, ha anunciat Martín, qui ha afegit que “he decidit fer el pas pel fet que crec tant en el projecte del PSC com en la persona que el lidera, la Sandra Guaita”. Martín és treballador públic a Correos i secretari general d’UGT serveis públics a la província de Tarragona.

 

Sandra Guaita ha conclòs les intervencions assegurant que “ens fa molta il·lusió que aquestes persones formin part de la llista, que és una eina més per aconseguir un Reus millor”, i ha afegit que “totes volen treballar per la ciutat i, sobretot, per les seves persones. Perquè s’estimen Reus”.