Surt a la venda una cervesa artesanal “Chía Salpique” feta a Tarragona

L'èxit viral de Shakira i Bizarrap ha portat a aquesta coneguda marca tarragonina a fabricar una nova varietat de cervesa artesanal que aviat estarà als supermercats

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’èxit i la repercussió que està tenint la cançó de BZRP Music Sessions #53 amb la col·laboració de Shakira, ha portat a l’empresa de cervesa tarragonina produïda a Alcover, Rosita, a treure una nova línia de cervesa, la Rosita Original amb llimona i xia.

 

La marca de cervesa ha posat en marxa una campanya a les xarxes socials convidant als seus seguidors perquè decideixin si volen aquesta nova cervesa. Segons l’empresa, en uns dies podran trobar al supermercat la nova cervesa Rosita Chía Salpique als supermercats habituals.

 

Rosita és una fàbrica de cervesa artesana que compta amb 17 anys de trajectòria. Va ser la primera fàbrica de cervesa artesanal de tot Espanya.

 

Des dels seus inicis, Rosita ha estat primerenca en la manera d’elaborar nous productes, amb nous ingredients, amb nous formats i nova presentació. Aquest fet l’ha portat a recollir nombrosos premis, tant nacionals com internacionals, en l’àmbit de la cervesa.