Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

Càritas Parroquial de Vandellòs ha estrenat un nou local

Avatar photo
L’Ajuntament li ha cedit l’ús de l’antic escorxador i ha condicionat aquest espai perquè aquesta entitat local pugui instal·lar-hi la seva seu

Càritas Parroquial de Vandellòs va inaugurar ahir dijous 22 de febrer el seu nou local. La seu d’aquesta entitat local està situada ara a l’edifici municipal de l’antic escorxador, que es trobava en desús. L’Ajuntament li ha cedit aquest espai que està ubicat al Camí de la Canaleta i hi ha dut a terme unes obres d’arranjament, per adequar-lo al nou ús.

La reforma, que ha costat uns 18.000 euros, ha inclòs treballs de pintura interior i exterior, impermeabilització del sostre, sanejament de les parets, enrajolat, millora de la instal·lació elèctrica i de la fontaneria, instal·lació de wifi, etc.

Amb la cessió d’aquest espai a Càritas de Vandellòs, que abans estava ubicada al carrer Santa Marina 1 (al segon pis de l’edifici de la biblioteca municipal), el consistori ha donat resposta a la demanda d’aquesta entitat local, que des de fa anys reclamava un altre local per atendre els seus usuaris i usuàries en millors condicions.

El nou local està en planta baixa, la qual cosa facilita l’accés i el transport dels productes que es lliuren a les persones necessitades que acudeixen a Càritas a la recerca d’ajuda; i es troba en un lloc apartat del poble, més discret, que permet salvaguardar millor la intimitat dels usuaris i usuàries.

A la inauguració i benedicció del nou local, que va tenir lloc ahir dijous 22 de febrer a la tarda, hi van assistir Mossèn Jordi Salvadó, president de Càritas Parroquial de Vandellòs; Sisqueta Margalef, la directora; el director de Càritas Diocesana de Tortosa, a la qual pertany aquesta entitat local, Dídac Rodríguez i diversos representants municipals.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Segona trobada fructífera entre l’Ajuntament del Morell i el jovent del municipi

Notícia següent

Mor un muntanyenc de 73 anys per una caiguda de 70 metres

Notícies relacionades